Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2008, 19:43   Mesaj No:2

Arın

Medineweb Üyesi
Durumu:Arın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2647
Üyelik T.: 15 Temmuz 2008
Arkadaşları:0
Konular: 54
Beğenildi:8
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Seni Seviyorum Cümlesinin Psikolojik Açıdan Tahlili !

Sadist, mağrur, kibirli ve narsist bir insanın seni seviyorum cümlesi;

Canım sıkıldığında bana canlı bir kum torbası lazım, stres topum olurmusun,oyuncağım olurmusun,eğlencem olurmusun anlamını içermektedir.

(Özgüvenle, kibir ve narsizm arasındaki farkı ayırd edemeyen genç kız ve kadınlar, bu tipleri özellikle seçerler.Güya bu tiplerle "korunma" güdülerini gerçekleştireceklerini düşünürler ve bunları bildik deyimle "erkeksi" algılarlar.
Kırılan burunlarıyla, tenlerine basılan ütüyle, sık sık kum torbası yapılmakla ve akla hayale gelmeyen işkencelerle bu tiplerin nasıl bir insan olduklarını anladıklarında iş işten çoktan geçmiştir.Daha öncede belirttiğim gibi, yediği dayağı sevgi göstergesi olarak algılayan bir kadın türününde bir hayli olduğunu söylemeliyim)

Seni seviyorum cümlesi ne kadar sihirli olursa olsun, bu cümle söyleyen kişinin niyetine, yaşamdaki duruşuna, algılama ve seviyorum cümlesi; bebeksi suratlarla, renkli gözlerle, sihirli sözlerle, işveler ve cilvelerle, şişkin cüzdanlarla lüks arabalarla ve imajla prestijle taktik ve ayak oyunlarıyla, üstü sıkıca örtülmüş bir CEHENNEM ÇUKURUNDAN ibarettir. Bu cümleye sazan gibi atlayan, sevgi sazanlarına müjdeler olsun!
anlamlandırmasına göre değişkenlik arzeder. Bu cümle hiçbir zaman mutlak manada anlaşılmamalıdır. Çoğu zaman seni