Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08Haziran 2013, 07:28   Mesaj No:27

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri "" mevlanaca "" kardeşimiz..

medineveb misafirliğiniz size ve medinevebe faydalı olur inşaallah...

Size bi kaç güncel soru soracam..

1..Rasulullah bu gün yani 2013 te Yaşasaydı,namazın,orucun,misvağın,sakalın sünnetlerinin dışında bu günki şartlarda neleri SÜNNET OLURDU BİZİM İÇİN,

2.Bi uçak yolculuğunda uçağınız kırsal bi yere düştü ve sizde sağ kaldınız,yalnız uçağın düştüğü kırsal yerdeki insanlara baktınızki Allahı hiç mi hiç tanımıyorlar,ve siz bu insanlarla iletişimi bi şekilde kurdunuz,onlara Allahı mı,yoksa kendinizin alim,evliya dediği birini mi anlatırsınız..

3.Bize Allahı anlata bilirmisiniz...

4.İslam dini nedir ve insanların sadece ibadetlerini mi ilgilendirir ve ilgi alanına müdahale eder,yoksa sosyal hayat dediğimiz günlük hayatımızda nerelerin olması lazım olan gerekleride düzenler mi..eğitim öğretim,mahkeme muhakeme,meclis ve meclisten çıkan kararlarda yeri varmıdır ,veya olması lazım mı islamın,..

5.Size kendi seçtiğiniz partiden şöye bi teklif gelse,bu yılki milli bayramlarda parti başkanınızla birlikte puthaneye gidip,putların önüne geçip onlara bayram ve esas duruşta siz önde olun dese ve dahasında bu puthanedede bi defter olsa o na ne yazardınız...[farazi bi örnek yani türkiyede puthaneler yok ya,veya varmı]....cevaplar için teşekkürler...