16Haziran 2013, 00:52
|
Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 Arkadaşları:15 Cinsiyet:Anne Memleket:MEDİNEWEB Yaş:44 | Cevap: Çocukların ve Gençlerin Anne -Baba Üzerindeki Hakları (5)/Bedia Özdemir Tokel allah razı olsun bedia hanım..yüreğinize sağlık..değinmek istediğim bir husus var...malumunuz son haftalarda yaşadığımız yoğun gündemden dolayı,gezi parkı olayları etrafında gelişen olaylardan hareketle,ebeveynler olarak bir gerçeği sorgularken bulduk kendimizi...90lı yıllardaki zorluğu hatırlamayan bir gençlikten bahsediliyor malımunuz.kendine çok güvenen,evde annesi babasının bile kızmadığı,kızamadığı,herşeyi yaşamış,her dediği,yapılmış bir kuşaktan bahsediliyor..çoğu uzmanlar bu nesilden çok ümitli olslarda...o kadar özgüvenleri olmasına rağmen iki koyunu versen güdemeyecek durumda olduklarını ifade eden uzmanlarda var.... sizinde değindiğiniz bir maddeyi bu günlerde eşim ihlal etme ihtiyacı hissediyorkuşak olarak okadar rahat ve sıkıntısız büyüyorlarki...babamız artık..bizim zamanımızda işler hiçte bukadar kolay değildi,ekmek almaya taa nerelere kadar giderdik bir bilseniz,benim hiç böyle odam olamdı..kıymetini bilin...benim sahip olamadığım çok şeylere sahipsiz..şükrünüzü bilin diyerek sürekli dillendirmeye başladı..önceleri kızsamda,sizinde belirttiğiniz gibi zaman farklılığından dolayı..gelin görünki hak vermiyor değilim..rabbim büyük sıkıntılardan korusun...lakin çocuklarımıza güven aşılarken dikkatlide olmak lazım..hakverirmisiniz bilmiyorum ama geldiğimiz nokta...çocuğun sıkıntı yüzü görmediyseki hepsi öyle maşallah...yaşadığımız sıkıntıları sürekli anlatalım....ne dersiniz...endişesinde haklımı babamızdua ile...