Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı
Yapmayın etmeyin bacım,Allahın haram belirlediği ŞEYDE NASIL HAYIR OLBİLİRİ ÖN PLANA ÇIKARACAK Bİ BAKIŞINIZ VARKİ,BU AYETİ DELİL VERİYORSUNUZ..
iSLAM DİNİNİN HAREKET METODU SİZİN İÇİN BU KADAR MI MUALLLAKTA KALMIŞ...
Bu ayet ŞAVAŞ SİZE FARZ KILINDIĞI HALDE,HOŞUNUZA GİTMEZLE BİRLİKTE VERİLMİŞ,ve savaş insanın ölümle burun buruna geldiği demektir,buda KİŞİNİN ÖZ BENLİĞİNE HOŞ GELMEYE BİLİR O AN,bunun önüne ve buna benzer durumların önüne geçmek için Allahtan bi nasihattır mümin olmuşlara,siz bu ayeti haram ve meşru olmayan bi organizeye örnek veriyorsanız,ALLAHIN DİNİNE ZULM EDİYOR OLURSUNUZ,ve gerçekten dikkat edin bacım,dikkat... |
Merkezinde “sevgi ve hoşgörü” bulunan bu olimpiyatların hoşunuza gitmeyen kısımlarını ön plana çıkarıyorsunuz bilinmez..
bu olimpiyatlar rant kavgası değildir veya bazılarının tabiriyle sömürgenin modern hali hiç değildir..
şarkı türküden ibaret değildir bu olimpiyatlar bilginize..
siz sadece eleştirmek için eleştiriyorsunuz bu konuyu.aslında yazdıklarınızı okusanız iyi olur kanımca..
siz bana dikkat edin diyorsunuz ama bence siz dikkat edin.dinimizde hoşgörü vardır bilinmez bence araştırınız..siz körü körüne eleştiriyorsunuz bu konuları ama niyetlerini bilmiyorsunuz...
bahsettiğiniz ayet mümin için yol haritasıdır her daim.sadece bi olaydan değil tüm olaylardan ders almasını sağlar.bizim için hayır ve şer olanları yalnız Allah bilir.biz Rabb imizin ayetleri ışığında düşünürüz,yaptığımız her şeyi..
Olimpiyat kapsamında yapılan yarışmalar Yabancı dil Türkçe yarışmaları
Konuşma
Yazma
Dil bilgisi
Şarkı
Şiir
Ses
Okuma
Genel kültür
Sunum
Özel beceriler
Resim
Halk oyunları
Deneme
Ülke tanıtım stantları
Ana dil Türkçe yarışmaları
Kompozisyon
Şiir
Genel kültür
Öğretmen yarışmaları
Bilgi
Ders anlatımı
siz kendi düşüncelerinizi ifade etmiştiniz,ben de kendi düşüncelerimi ifade ettim.
daha fazla yorum yapmak istemiyorum...
Allah herşeyi sayısız hikmetlerle, sayısız sırlarla yaratandır. İnsan ise çok sınırlı bir akla sahiptir
Hiçbir zaman için neyin kendisi için hayırlı neyin ise zararlı olacağını bilemez. Aynı şekilde bir başkasının hayır mı yoksa şer içinde mi olduğunu da bilemez. Bunu tek bilebilecek güç onu yaratan Allah'tır...
... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi, 216)