Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19Haziran 2013, 14:48   Mesaj No:8

mehmet akif2

Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Konular: 425
Beğenildi:2310
Beğendi:4896
Takdirleri:3818
Takdir Et:
Standart Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....!

başka forumdan bu yazıyı buldum ehlibeytte kendi konusunda böyle bir mesaj paylaşmış her ilde olmaması bence verilen bu hakkın yanında çok da sorun edilecek gibi değil

Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakültelere Kayıtlı Öğrencilere Tek Ders Sınav Hakkı Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2012-2013 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini verdiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavı, 28 Temmuz 2013 tarihinde, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve yurtdışı programlarına kayıtlı öğrenciler içinAlmanya/Köln, Azerbaycan/Bakü’de gerçekleştirilecektir. Yapılacak tek ders sınavı ile ilgili ayrıntılı bilgi 24 Haziran 2013 Pazartesi günü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden açıklanacaktır. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Prof. Dr. Davut Aydın Rektör