Alıntı:
maalesef sayın inşirah,SALYA SÜMÜĞÜ KİMİN KULLANIP,VE SALYA SÜMÜK LE KİM ,KİMİ KANDIRIYORU SİZLER DAHA İYİ bilirsiniz,bu salya sümük yolu sizin yolunuz ve bu AYEN BEYANDA ORTADA,söylenecek fazla sözede ne hacet....
|
Daha önce tıpkı bu şekilde kafatascı faşist bir siteden çirkince, bilgi ahlakına uymayan devşirme bir çirkin habere benzer şekilde cevap verdiğimde altını özellikle çizmişdim yine yazayım.
Ben bu güzel çalışmayı yapan cemaatle uzakdan yakından irtibatım yok. Lakin bu cemaate saldıran faşistinden ,yobaz dincisine, ulusalcısından ergenekoncu postal yalayıçılarına içindeki kin ve nefretle, çehaletle yazanlardan daha fazla saygı duyuyorum.
Kimse ve özellikle bu çalışmayı yapanlar bu çalışmanın bütünüyle islami bir ürün oldugu iddiasında değildirler ve onbinler farklı ülke,din, kıtalardan her yıl sayısı artan değişik ülkeden pırıl pırıl çocukları (ki her biri salya sümük sövgüden öte iş işlemeyenden daha saygıya değerler) sadece ''eğitim paydasında'' ve özelde Türkçe üzerinden bir sanatsal gösteri yapıyorlar ve çokda iyi yapıyorlar.
Şu günlerde sokaklarda ahlaksızca,ihanet içinde , kuduz hayvan kudurganlığında en çirkin agızlar şu çirkin sloganı atıyorlkar ''Kahrolsun Fethullah ,Tayyip istifa'' ve ben sadece bu çirkin agızlarla aynı sözleri kullananları aynı paydanın özdeşleri olarak görüyorum ,buna itiraz ediyorum.
Haklı olmanın en temel göstergesi kullandığınız metodda da haklı ve ahlaklı olmakdan geçiyor. Şayet bu tip çirkin saldırıya malzeme yaptığınız faili mechul, sorgulandığında karşılığı,kaynağı olmayan çirkinlikle saldırıyorsanız bu sizi haksız kılar ve sorgulandığında bu çirkin metodu kullanan çirkin odaklarla aynı kılar. Sorgulayın bakın bu çirkinliğe kimler teşne olmuş. Gerek bu yazı ile gerekse benzer çirkin,bilgi ahlakına uymayan (ahlaksız) şekilde kimler saldırıyor eminim sizlerde biliyorsunuz ve aynı metodu usulu kullananların özdeş olduklarını bilmek için basit mantık bilgisine sahip olmak yeterli.
Doğrudur kişi sevdiği ile beraberdir tersinden okuduğunuzda kişi benzer konularda tıpatıp benzer metodları uyguluyorlarsa aynı doğrunun yada yanlışın paydaşıdırlar,özdeşidirler. Kendi adıma yine altını çizeyim benim tepkim asla bir sevgiden değil emeğe saygıdan geliyor ve gerçekden hiç bir şey üretmeden salya sümük saldıranlardan, kimseye saldırmadan ortaya takdire şayan eser üretenlere daha fazla saygı duyuyorum.