Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22Haziran 2013, 15:09   Mesaj No:31

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1459
Beğendi:484
Takdirleri:11016
Takdir Et:
Standart Cevap: Türkçe Olimpiyatlarına cemaat içinden bir tepkİ,...

1-inşirah bu haber gibi mesnetsiz bir karalama yapıyorsunuz farkındamısınız? bu haberin veledi zina gibi sahipsiz olduğunu,ordan burdan defşirme ve art niyet koktuğunu söylemiştim.amaç üzüm yemek değil bağcı dövmek olduğunu yazmıştım.
2-tekfir konusunda ne kadar hassas davrandığımızı,"tekfiri tekfir ettiğimizi" forumun geçmişine bakarsanız görürsünüz.
3-size tepki verdiğimi nerden çıkardınız inşirah? ben fikirlerinize eleştirilerinize mi tepki gösterdim? uslubunuza mı ? kullandığınız o kelimelerin yerine daha olgun daha kaliteli daha ahlakı/insani kelimeler seçilmesi gerekmez mi ?
4-bu forumda ahlaki anlamda sorunlu olan tek bir makale,yazı,mesaj gösterebilirmisiniz bana ?
5-forumumuzda sorunlu mesaj veya makale veya haber gördüğümüzde editörlerimiz gerekeni yapmakta,yüzlerce banlı uyenin oluşu bunun kanıtı değil mi ?
6-burada yazılan paylaşılan hiç bir makale yazıdan sorumlu değiliz.hepsini okuyacak ne zamanımız vardır nede mümkündür.ancak forumumuzun kuralarına aykırı (ahlaki anlamda) varsa silinir editlenir ve sahibide banlanır.tek şartımız şudur inşirah : FİKRİNİZ MEZHEBİNİZ IRKINIZ SİYASİ DÜŞÜNCENİZ NE OLURSA OLSUN,HİÇ BİR ŞEKİLDE MUDAHALE ETMEYIZ KİMSEYE.NEDEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN DEMEYIZ.AHLAKİ YAZ,SAYGILI OL,İSLAM AHLAK KURALLARINDAN TAVİZ VERME NE YAZARSAN YAZ SANSÜR UYGULAMAYIZ DİYORUZ.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.