Cevap: Türkçe Olimpiyatlarına cemaat içinden bir tepkİ,...
Payalaşımı ilk yaptığımda alt kısmına büyük harflerle,ALINTI ,diye belirtmişim,buda bu yazının faili meçhul olduğunu,ki kaleme alanın ismi olsaydı,ismi ile yayınlardım.TABİKİ GÖRENE, KÖRE NE...
Yazının failinin meçhul olması veya varolması bu pekte önemli değil,ki zaten yazıyı paylaşan olarak bende,türkçe olimpiyatlara karşı tavrım ve fikrim aynı olduğu için paylaştım ve daha sonra FİKİRSEL OLARAK BENİM ZIDDIMI DÜŞÜNENLER OLDUĞU GİBİ BANA YAKIN DÜŞÜNENLERDE OLDU,ve çok rahatta AHLAKİ Bİ ŞEKİLDE,GÜZEL USLUPLADA İZAHLARINI YAPTILAR,KABUL ETMEDİĞİM VE KABUL ETTİĞİM FİKİRLERİN HEPSİ BAŞGÖZ ÜSTÜNE,
Yalnız sizin serzenişiniz ve heleki hoş olmayan tamda size yakışmışki,size yakışan uslubunuzla bi delifişek gibi savruluşunuzu hayretle izler olmuşum..
yahu fikrin neyse onu yaz,kabul olur olmaz,sanane kimin ne olduğundan,çok türkçe olimpiyat sevdalısısınız çıkın bi serdar ortaç,ve ajda pekkanla ve fetullah gülenle ortak bi düette siz yapın ve bunuda RASULULLAHIN SÜNNETİDİR,İSLAM DİNİNE BÖYLE HİZMET EDİLİR VE ALLAHTA BÖYLE EMRETMİŞ DEYİN veya yukarda sordum benimle farklı düşünenlere VE SİZEDE SORUYORM CEVAPLAYIN O ZAMAN,RASULULLAH YAŞASAYDI BU TÜRKÇE OLİMPİYATLARA ÇAĞIRIP SERDAR ORTAÇ İLE Mİ DÜET YAPMASINI İSTERDİNİZ,YOKSA AJDA PEKKAN İLEMİ,islama hizmetya bu organize,islamın enbüyük hizmetçiside Allahın son rasulu ve rasulleridir,sizin bu teklifinize ne cevap gelirdi peki,BUYRUN SAYIN TÜRKÇE OLİMPİYAT SEVDALISI ANTİ FAŞİST.....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |