Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22Haziran 2013, 18:33   Mesaj No:36

inşirah 34

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:inşirah 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27063
Üyelik T.: 04 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Türkçe Olimpiyatlarına cemaat içinden bir tepkİ,...

Alıntı:
Payalaşımı ilk yaptığımda alt kısmına büyük harflerle,ALINTI ,diye belirtmişim,buda bu yazının faili meçhul olduğunu,ki kaleme alanın ismi olsaydı,ismi ile yayınlardım.TABİKİ GÖRENE, KÖRE NE..
Şu an internet çöplüğünde buna benzer alıntı şeklinde milyonlarca bilgi servis ediliyor ve hepsinin mantığı tıpkı burada oldugu gibi saldırı karalama ,yalan,iftira. Haliyle herkes içindeki karekter gereği kendine yakışan yerlere teşne oluyorlar. Böylesi bir konuda her sene oldugu gibi bu çalışma yapılmaya başlandığında malum çevrelerden zerrece hayır olmadan sadece bu çalışmayı yapan cemaate olan kininden dolayı bu tip abdulmelikin tabiri ile veledizina yalanlar servis edilir. Sende yaptın ve görünen köy kılavuz istemez yapmakla kalmadın Kur'andaki kafirler ve müşrikler için indirilen ayetleri kendine mesnet kıldın.

Bu çalışmayı yapan ,orada emeği olan eğitimçilerde ve bu gayreti izleyen onbinlerde bu çalışmayı dini bir vecibe üzerinden değil eğitim başarısı üzerinden izlediler ve takdir ettiler ama bu tip çirkin yalanlarla saldıranlar bu cemaate olan kin ve nefretlerini kustular kusuyorlar,evvelçe yazdım kudurga bir saldırganlıkla sokaklarda hömküren kalabalıklar tıpkı bu yazının çirkefi ile yarasalar gibi çığlık atıyorlar ''Kahrolsun Fethullah Tayyib istifa'' neden açaba. Suratlarındaki meymenetsizliğe içlerindeki din ve bu ülke değerlerine olan düşmanlığa bakın anlarsınız. O faşist kudurganlarla aynı kin ve nefretle hömküren yobaz kindarlık yanlışda birbirlerinden zerrece farklı değil sadece kullandıkları argümanlar farklı ama kullandıkları metod aynı, yalan iftira,nefret düşmanlık istismar.

Evet o art niyetli yazıda kocaman ALINTI yazıyor, fecrin eklediği yazıdada alıntı yazıyordu ama yazıyla kör düğüşü yapmadan evvel hangi odaklar servis ediyor baksaydınız yani Hucurat 6 nın emrettiği yerden baksaydınız bu kadar kelime israfına gerek kalmayaçak ve görünen köy için kılavuz aranmayaçakdı. Ergenekonçu ulusal faşistinden kafatscı faşistine,oda tvden geriçi yobaz odaklara aynı alıntıları utanmadan servis ediyor olmalarını araştırdınızmı, araştırdığınızda görünen sonuçlar manidar ve açık değilmi? Bence gayet açık ve suçüstüsünüz!

Alıntı:
FİKİRSEL OLARAK BENİM ZIDDIMI DÜŞÜNENLER OLDUĞU GİBİ BANA YAKIN DÜŞÜNENLERDE OLDU,ve çok rahatta AHLAKİ Bİ ŞEKİLDE,GÜZEL USLUPLADA İZAHLARINI YAPTILAR,KABUL ETMEDİĞİM VE KABUL ETTİĞİM FİKİRLERİN HEPSİ BAŞGÖZ ÜSTÜNE,
Bu konuda ve benzer şekilde kirli odaklardan devşirme yalan iftira konularına her ne hikmetse mevcud forumda olanlar benzer saldırgan şekil,metod ve uslubla yaklaşır ve artık itibar edilmeyen forumlarda , buna bolça örnekler veririm ,istisnalar kaideyi bozmaz ,kirli bilgi, farklılık, özellikle sözde islami forumlarda nefret,hurafe,tekfir, degerlere ve saygın kişilere saldırma, kavramları tartışmaya açıp anlamsızlaşdırma gayreti içinde olanlar devam ediyor.

Bu uzakdan bir gözlem değil bizzat uzun zaman bu forumlarda yönetiçilik yapmış ,tüm detaylarını yakından takip eden biri olarak söylüyorum . Hamd olsun bu tip çirkin konular sayesinde başta hayır adına gayretkeş bir azimle zaman harçadığım bu yerlerin ,zaman zaman böylesine tanık olduğum açık yanlışlarına dikket çekmeye çalışıyorum.

Bunun içinde emin olun fazla zorlanmıyorum, sadece doğru sorgulama yapmayı bilin , örümçek yuvası sağlamlığında art niyetli kurgulkarı bozmak ve ardındaki çehaleti görmek çok kolay. Sonrasında bu yanlışa teşne olanları bir kümeye toplayın ve oluşan topluluğun sıfatını bakın tanımlamasını yapın ortaya çıkan bu art niyetlilerin sıfatı oluyor. Haliyle sıfatlarını yazmak elbetde yapanları memnun etmeyeçek ama benim yaptığım sadece görünen kediye kedi demekden başka bir şey değil. Bunun örneğini defalarca verdim. Tabiki görene kör'e ne?