Cevap: Türkçe Olimpiyatlarına cemaat içinden bir tepkİ,...
Sayın inşirah ben her olayı,ki islam tepsisinde sunulmaya çalışılırse heleki her olayı,organizeyi İSLAM AKİDESİYLE DEĞERLENDİRİRİM,yoksa bu türkçe olimpiyatlarını türkçe dili ve sizin dediğiniz gönüllü bu işin eğitimiyle hemhal olunabilinir ve bunuda kişi kendine yol ve hizmet edebilir,bunda sıkıntıda görmüyorum,
Sıkıntı şu,bu türkçe olimpiyatları İSLAMIN TEPSİSİNDE SUNMAYA ÇALIŞMAK,ve ben daha önce bu konuya benzer açılan konularda bunu dile defalarca getirdim,eğer siz türkçe olimpiyatları İSLAMIN TEPSİSİNDE SUNMAZ VE İSLAMIN PENCERESİNDE BU İŞİ MEŞRU GÖRMEZSENİZ,işte burda anlaşabilir ve sizin yolunuz size açık olsun,ben o yoldan beriyim,islamın bana gösterdiği tavır budur...
Gelelim sokaklarda TAYYİP VE FETULLAH HOCA ya karşı çıkanlara ,ben sokaktaki bağırıp,çağırıp,duran insanların taleplerinin İSLAM AKİDESİNDE MEŞRU OLMADIĞINI YİNE VURGULAYIP,ben çapulculardan yana olamam ve tayyipçi,fetullahçı,nato,vatikan ,ABD,gibi zulum merkezlerini doSt bilip onların yanlarındada çakılı duranları selamlıyamamdan yanayım çünkü islam dini bunları DOST BİLENLERİ VE ONLARLA DİYALOG KURANLARI ,ONLARDANDIR DER,
Sokaktaki insalar evet tayyip ve fetullah gülen İSLAMINA KARŞIDIRLAR,AMA EMİN OLUN , ALLAHIN VAHİY İSLAMINI BİLSELER,İŞTE O ZAMAN DAHA ÇOK KARŞI OLURLARDI BU ALLAH İLE ALDATANLARA KARŞI,...
FETULLAH GÜLEN ,BU TÜRKÇE OLİMPİYATLARINA GETİRDİKLERİ ÇOCUKLARIN MEMLEKETLERİNİ ZULME BOĞAN YERYÜZÜNÜ FİTNEYE BOĞAN KÜRESEL ZULUM DEVLETİ OLAN ABD DAİR Bİ TANE KONUŞMASINI YAYINLAYIN,ONLARIN İSLAM TARAFTARI VE İSLAM HİZMETİNDE OLDUKLARINA İNANALIM,buyrun İDDANIZDA SAMİMİYSENİZ...
NOT.FETULLAH HOCANIN, ABD de KALDIĞI GÜNDEN BU GÜNE KADAR Bİ TANE ABD,İSRAİL VE VATİKANI ELEŞTİREN Bİ TANE CÜMELESİ YOKTUR,AKSİNİ İSPATLAYIN BAKALIM, KİM SİZİN O KADAR FUTURSUZCA SALDIRILARINIZA LAİK GÖRELM.......BAKALIM KİM DOĞRUYU VE YNLIŞI NEYE GÖRE SORGULUYOR,HAYDİN BUYRUN....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |