Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23Haziran 2013, 13:44   Mesaj No:39

inşirah 34

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:inşirah 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27063
Üyelik T.: 04 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Türkçe Olimpiyatlarına cemaat içinden bir tepkİ,...

Alıntı:
buyurun inşirah.
/skr ////

ama bu konuda ben böyle bir açıklama görmedim ,nerede yaptınız siz bu açıklamayı düşünceli000 neyse,

Bu konuda söyleyeçek çok şeyim var, yazdıklarımdan ve örneklerimden sanırım anlayabilirsiniz.
Ama asla bunları ,yukarıda endişelerimi dile getirdim forum köşelerinde tartışaçak kadar zaman müsrifi değilim.
Zira bu ortamlarda sadece eklenen devşirme ,sizin tabirinizle veledizina haberle belaltından vurup kendisini üst perdeden meseleleri akide üzerinden değerlendirdiğini iddia eden tutarsız,çelişkileri kendilerinden menkul kişilerle ne fayda hasıl olur ne bir karış yol alınır.

Ben bu konularda Mustafa İslamoğlunun ekolünü benimsiyorum. Mümeyyiz bir akılla,bir tencere prinçin içindeki azıcık taşı var diye hepsini kaldırıp atanlardan değilim, taşı atar kalanını değerlendiririm. Bunun imkanlarına sahibiz. Kabul cemaatin ileri boyutda yanlışları var ve o yanlışlar o başlık altında yapılır. Burada oldugu gibi ,mükemmel hazırlanmış görsel bir şölen üzerinden ,yalan ,iftira,kara ve kirli bilgi üzerinden yapılmaz.

Son bir şey hani siz bu forumda hiç yanlış bilgi yok mealinde iddianız vardı ya emin olun öylesine cehalet dolu kirli bilgi varki sizin yanlış kavramınınızın muhteviyatından endişelerim var. Hem biz tekfiri tekfir etmişşim diyorsunuz hemde en çirkininden seviyesizinden cehaletinden sayfalar dolusu tekfir hezayanlarına sahipsiniz ve son sözü hep tekfirçiler söylemiş ,bunlara karşı tek bir yönetiçi burada oldugu gibi o kirli bilgileri aktaranlara karşı iri puntolarla efelenip heyyt bre siz ne yapıyorsunuz burası ''tekfiri tekfir etmiş '' bir forumdur burada islam ahlakına mugayişr böyle çirkin bilgiler aklanmaz diyerek haddini bildirmemiş.

Nerdemi? Arama butonuna ''Tekfir'' yazın tüm detayları,yöntem ,metod,cehaletiyle dökülsün önüne . Bakın tek başına tekfir den örneklendirdim bunun gibi ihtilaflı netameli , açık yaraları kaşıyıçı kanatıçı kodları yazmadım siz yazın bakalım hâlâ aynı iddiada bulunabileçekmisin?