Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2013, 23:16   Mesaj No:5

dosdogru

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:dosdogru isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 30244
Üyelik T.: 26 Temmuz 2013
Arkadaşları:0
Konular: 3
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Devletin verdiği maaş helal mi ?

Erbakan Hocanın Adil Düzen diye bir iddiası vardı. Bu bankacılık sistemini yıkıp yerine adil düzeni getirmek istiyordu. O yüzden Erbakan Hocadan sonra kimsenin sesi çıkmadı dedim.

Şimdi hocam siz demişsiniz ki, devlete çalışmayın özel sektöre çalışın. Demesi ne kadar kolay değil mi? Deyiverin ve insancıklar da yapıversinler. Hadi herkes devlete çalışmayı bırakıversin , tüm Müslümanlar.
Ben de dahil olmak üzere, devlete çalışan insanlar alnının teri ile birşeyler yapıyorlar. Ben en çok kendimi bildiğim için, kendimden örnek vermem gerekirse, ne çetin sınavlar verdim, bilgim sınandı defalarca, sabrım sınandı. Ve sonunda Allaha şükür ki , nasibim olan bir işte çalışmaya başladım. Niye ben bu kadar emek verip de , halen de şuan bu kadar alınteri dökerek ülkeme hizmet ettiğim bu işi bırakayım. O zaman tüm öğretmenler , tüm imamlar, tüm doktorlar, askerler, polisler işlerini bıraksınlar. Çözüm bu mudur yani?
Herkesin hak ettiği parayı helal yoldan ödemesi gereken devlet,
bunu faiz sıkıntısını çözecek olan yine devlet, bu sıkıntıyı nasıl çözmesi gerektiğini söyleyecek ise ekonomistler ve ulemadır.
Şuanki devlet yapısı içersinde de hak yol bulunabilir.