16 Ağustos 2013, 19:40
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 Arkadaşları:0 Cinsiyet:Bay Memleket:Kayseri Yaş:67 Mesaj:
310 Konular:
287 Beğenildi:71 Beğendi:0 Takdirleri:60 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Feryat ediyor, gözlerden kan geliyor, kalp Ya Rab diyor…/MUstafa Cilasun Feryat ediyor, gözlerden kan geliyor, kalp Ya Rab diyor…/MUstafa Cilasun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlık nasıl bir figan işitiyor Gözler, kulaklar, izan ve dimağlar acıyla nazar ediyor Ümmeti Muhammet niçin bu kadar sessizliğin sefilliğine iltifat ediyor Aklı ve iradeyi bahşedenin, nefesi vaktine ram eyleyenin, sahibin rızası öteleniyor Bir gül için Gülşen ne yapardı Kalbi olan her akıl sahibi bu kadar nefsine tapar mıydı? Ecel hangi zamanın mizanıydı, hakikat sadece sözde kalan yalan mıydı? Bunun için mi insanlığı, ülkeleri kana bulamak, Müslümanları aşağılamak farktı Batıya haksızlık etmemek lazım Asırlardır tek yüzlülüğüne sahip çıkıyor, aldatmıyor Açık ve alenen ben ikiyüzlüyüm diyor ve bu benim asliyem diye ısrar ediyor İkiyüzlülükte kabullenilmiş bir yüzdür, bu yüzlerden medet umanlar ne kadar sefihtir Âdemi beşer irade sahibidir İkiyol adına imtihana tabidir, hidayet nasip işidir Külli irade mümin tarafından iman edilen hakikattir,sünnetullah ebedidir Şer cephesinde yer alandan nasıl merhamet dilenir, fasık ve münafık belli değil midir? Bizler, bilincimizi tazelemeliyiz Her bir şahadette yeniden dirilmek için ceht etmeliyiz Kan ve revadan ürpermemeliyiz, hazreti Hamza(r.a) yı düşünmeliyiz Artık varlığımızdan ve nefsi saltanatımızdan vazgeçmeyi öğrenip, kalbi diriltmeliyiz Gönül maksudunu bulmalıdır O’na kul olmak için azimeti asla ve kata bırakmamalıdır Faniliğe abanmaktan, heveslere sarılmaktan, edepsizliğe boğulman arınmalıyız Yüreğimizi O’nun aşkıve Efendimize olan muhabbetle sevdasına nail olabilmeliyiz Akidemizi taklitten kurtarmalıyız Her önümüze serilen, din ulularıymış gibi ahkâm kesenlerden Taassuba ve tefrikaya sürükleyenlerden, şekliyetçiliği önceleyenden aklamalıyız Kulluğumuzu sadece ve yalnızca O’na yapmalıyız, referans için kapı kapı arınmamalıyız Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
| |