Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2013, 17:53   Mesaj No:21

verayy

Medineweb Üyesi
verayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:verayy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 24898
Üyelik T.: 16 Ocak 2013
Arkadaşları:5
Cinsiyet:bayan
Yaş:43
Mesaj: 136
Konular: 11
Beğenildi:5
Beğendi:19
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !..

Alıntı:
Çeşmi Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Alıntı:
MERVE DEMİR Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun arkadaşlar. Benimki de Dicle İlitam yerleştirme sonuçlarında yazılan bilgi: Yerleştirildiğiniz üniversiteye 2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında kayıt yaptırmanız gerekmektedir. diyor ama geçmiş yıllardaki kayıt tarihi arasında bayağı fark var. Tam olarak 2-6 arası mı kayıt yaptırmalıyız.
Alıntı:
topcu Üyemizden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar,ben de İstanbul ilitamı kazandım..kayıt telaşı beni de sardı...ön kayıt için öğrenci otamasyonuna giriyorum ama benden kullanıcı adı ve şifresi istiyor benim şifrem falan yok ama yeni kayıt için şifre yerini tıklıyorum bu sefer de sistemde kayıdınız yok diye uyarı geliyor..defalarca tekrar ettim..bu otamasyondan referans numarası alıp ön kayıt yapmamız isteniyor..bu numarayla bankaya para yatırılacak..referans olmadan para da yatıramıyorsun..İstanbul ünvst uzaktan eğitim,sonra ilitam sitesi hepsine girdim araştırdım ama illa bu otamasyondan geçmem lazım...İstanbul ilitam da resmi tatilde..İstanbul üniversitesini aradım cevap veren yok..hatta bekletiyorlar...birde not dökümü belgesi diye bişey var onu da aöf bürosundan mı çıkartıcaz... bu belgeleri PTT ile yollıcakmışız öyle yazıyor çok saçma değil mi...sıfıra sıfır bilgim açıkçası:(( bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
Alıntı:
sugibi_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
fırat ilitama yerleştim çok şükür.253 puan ile.
arkadaşlar tebrikler bende çok istiyorum umarım seneye bende isteyen tüm arkadaşlarımda hayırlısı ile yerleşir hepinize başarılar
Alıntı ile Cevapla