Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2013, 21:51   Mesaj No:6

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1382
Beğendi:464
Takdirleri:10171
Takdir Et:
Standart Cevap: GÜNCEL MANASIYLA[Lailahe illAllah] VE MANASI

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Abi,islam dinine iman ettim dedikten sonra,nelerimize karışsın veya ne kadar hayatımıza girsin..

insanlara islamı anlatırken,ne kadarını ve nerden başlamak gerek,

Bide abi ,bu hariciliği,kendisinden başka herkese itham edebiliyor her cemaatte ,her ferdde...

dikkat et yalnışlık var demiyorum.amaç hedef niyet sakat diyorum.amaç tekfir ise hz ali bile tekfir edilmiştir dikkatini çekerim.yani bir insanı tekfir etmek için malzeme kıtlığı yok.yeterki tekfir etmek istesin...
ikincisi ise bu konu çok bayattır.1400 yıldır pişirilp getirildi önümüze ama hiç bir zamanda pişmedi.insanlar hep pişsin de yiyelim artık dedi durdu.oysaki pişiyor ha bekle pişecek dedikleri yemek değil,bir kova su ve içinde taşlar kaynatıldı.
bu tenceredeki yemeği yiyen olmadı ama kullanan çok oldu.emeviler abbasiler fatimiler osmanlılar afrikalılar arabistanlıalr hatta tc...bu tencereyı kullanan hasılatı toplayan iktidar idi bu tencereyı kanı ile bekleyen halk yığınları....bu tencere pişsin diye imam azam dövüldü içeri atıldı.cehmiye lideri idam edildi.murcie lideri de öyle.sıffında cemelde binlerce müslüman katledildi.
sonuç?
hiç?
amaç islami bir konunun çözümü mü ?
hayır.
peki ne?
bu konu sırtında parsel kapmak!

anlatabildim mi ağa?

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.