Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2013, 18:43   Mesaj No:35

YaŞuHa

Medineweb Emekdarı
YaŞuHa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YaŞuHa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13867
Üyelik T.: 24 Mayıs 2011
Arkadaşları:6
Konular: 399
Beğenildi:30
Beğendi:5
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart Cevap: Can Demiryel (Seslendirdiği Şiirler)

Bir garip oldum bugünlerde. Hani ayağın boşluğa düşer gibi olur ya,bağırmak istersin de soluğun çıkmaz ya. Ama sözünde gereklidir davaya, işte bura da; dilimin tercümanı, soluğuma ses olur musun? Yazın, en uzun günün de, sıcağında kendin...e geldigi bir vakitte, bir yiğitlik yapsam oruçlara boyansam, iftarım olur musun? Hani diyorum ki gönlüme;deli gönül seni de kim seve, bu yanlışa kim düşe,sana da kimler aça gönül denen hanesini; bir umut işte benimkisi, tüm utangaçlığınla, gizlisinden ama; Sevdalım olur musun? Yine huzuruna çıksam yaradanımın, gereğini yapamamanın ezikliği ve utangaçlığımla Bir sabah namazı vaktini seçsem tövbeye. Sende benle olur, alnımı koyduğum Seccadem olur musun? Ben bir yanım agrıdımı ona yönelirim hep. Onsuz kelimelerimden utanmışlığım vardır Geceyi ve iki damla gözyaşımıda şahit katarım yanıma Ve yakarırım en içtenliğimle, dualarımı sunarım âcizane. Şimdi senide kattım içine Dualarıma âminim olur musun? Bir şiir olsam umuda dair. İçine de seni gizlesem, Özlemle yazılmış cümlelerle donatsam, ünlemide vuslat olsa Okuyanım olur musun? Gecenin karanlıgında yolunu yitirenler, yıldızlara dalarmış. Yönünü tayin edermiş göğün işaretlerinden. Şimdi ben ki bir meçhule düşmüşüm, yelken alabora. İşte burada, bir ışık Yolumun aydınlatıcısı, işareti Yıldızım olur musun? Keşkeli cümlelerin yoğunlaştığı, geri dönülmezlerin ağır bastıgı hayatımda Bir umut işte, gelsem, içine baksam gözlerinin, ağlasam sonra Gözyaşım olur musun?