11 Kasım 2013, 19:55
|
Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 27674 Üyelik T.:
25 Nisan 2013 Arkadaşları:2 Cinsiyet:bayan Yaş:38 Mesaj:
156 Konular:
6 Beğenildi:2 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cevap: ""Tasavvuf/Büyüklerinin/Şirkleri"" Alıntı: Esadullah Üyemizden Alıntı
Ben tasavvuf ilminde ve bu yolda gitmekteyim VALLAHİDE BİLLAHİDE TALLAHİDE ne bir şirk gördüm nede bir küfür, ne bir müslümana küffar dedim nede müşrik, bu islama ters olan davranışları ve müslümanları kendileri dışında ŞİRK ehli sayan cehalet yolcularını Allah c.c. hidayete erdirsin, müslümanlık bilincini nasip eylesin , Kendisini tarikat, cemaat diye nitelendiren ama insanları bu oluşumlara soğutan cehalet yolcularını da hidayete erdirsin , Çünki bu işler artık herkesin ağzında herkesin kendibildiği hale gelir olmuş, bu nedenle ümmetin birliğini ve bir noktada buluşmasını nasip eylesin Mevla....amin | kardeşim bana sen şirk içindesin demek düşmez zaten bu yaklaşım bir müslümana yakışmaz bizim görevimiz hakkı tavsiye etmek elimden geldiğincede yapmaya çalışıyorum ben sizin bağlı oldunuz yer şirk yeridir demiyorum ama ben menzildeki cemaat yıllarca bulundum birçok bidat gördüm şeyhini Rabine şirk koşanları gördüm,şimdi öğle bir cemaatin içine düştümki geleni tekfir ediyorlar gideni tekfir ediyorlar gülünecek bişey değil ama inanın sinirlerim bozuldu sanki çevremde bende başka müslüman yok
subhanallah
şükür ki uçurumun eşiğinden döndüm,ve cemaat arayışını bıraktım Rasulullah sav hutbesinde dediği gibi kuran ve sünnet üzere yaşamayı istiyorum.
__________________ Müslüman olmak bütün otoriteleri reddedip sadece Allah'ın otoritesini kabul etmektir.. |
| |