Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2013, 08:13   Mesaj No:23

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Tekfir fitnesini soran müslümana mektup

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ah zülküf ağa ah...
öyle bir galeyanla yazmışsın ki sanki şirki/günahı/kebairi onaylıyormuşuz gibi.yahu ömrün müşrik saymaklamı geçecek? alo şirki ihbar hattı.aloooo bak biri de burda koşun koşun..
arkadaş kimse müşriği müslüman yapmadı.kimşe şirkide onaylamadı.şirk şirktir en affedilmez küfürlerdendir.müşrikleri kuranın deyımıyle necistir yani pisliktir.hangi müslüman şirki onaylar ki?
derdim şirk değil onu kuran gayet net açıklamıştır.kim ne durumda kendi durumuna baksın işte.
derdim müşriksayar/kafirsayar/imanölçer olmanızdır.inan bu size bi şey kazandırmaz.ABDULMELİK ABİDEN ALINTI...

CEVAB..Sayın abim,kimsenin kafir müçrik sayım memurluğu yaptığı yok,yani en azından ben böyle bi memuriyeti üstlenmiş değilim..Yalnız islam dinnin sahibi olan Allah müslümanın müslüman ile ilişkisi,ve müslümanın müşrik,kafir,günahkar,yardım eden,yardıma engel olan,fitne çıkaran,fitneye engel olan,zalim olan,mazlum olan ile İLİŞKİLERİN NE VE NASIL OLDUĞUNA DAİR VAHİY YOLU İLE Bİ USUL BELİRTMİŞKİ,HAK İŞE BATIL KARIŞMASIN BİRBİRİNE..

Sizde diyorsunuz,biz şirki küfrü yok saymıyoruz ,BENDE DİYORUM EEE O ZAMAN SORUN NE ,diyerek Allah bu sıfatları muaallak bırakmamış bunların muhattapları kimse USULUNCE,ÖYLE DAMDAN DÜŞER GİBİ DEĞİLDE,ONLARA HAKKI VE BATILI APAÇIK BİR ŞEKİLDE AYETLERİ KIRPMADAN GÜNÜMÜZE GÜNCELLENİR VE DİLEYENDE bu bizim babamızda,annemizde,akrabamızda veya o an tanıklık ettiğimiz biride DİLERSE İNANIR ,DİLERSEDE İNANMAZ BİZ ZORLAYICI Bİ KUVVETTE DEĞİLİZ,ayrıca insanlara NEYİN HAK NEYİN BATIL olduğunu anlattığımda hiç kimsedende HEMEN KABUL EDİP,VEYA RED EDMESİNİ BEKLEMEKTE İSLAMI Bİ USULDE,ZORLAYICILIKTA USULEN YANLIŞTIR VE BEN BUNU YAPMAMDA ,yapmadımda,

İslam dininin sahibi olan Allah sadece namaz,ve diğer ibadetler hakkında hükümler belirtip,islam veya küfür idareleri ve bunlarla müslüman olanların ilişkileri ne olmalı ve ne olmamalı,müslümanın eğitim kurumlarıyla ilişkileri ne olmalı veya ne olmamalı,ne kadarıyla ve nasıl hareket etmeli hakkındaki hükümleri yok mu,işte yukarda bu konuyu açan kişinin SIKINTISI,SOSYAL HAYATTA ALLAH IN HÜKMÜNE GÖRE NASIL YAŞANIRI SORUP,ÇARE ARAMIŞ,SİZ İSE SORUN BİLDİRMİŞSİNİZ,,

Bak abi,ben bu konuları bir bir günümüzde her insanın anlayacağı şekilde burda işleyecem,sende yardımcı ol,burda çare üretelim Allahın yardımıyla...
.................................................. .................................................. .............................................

Allah için söyle Zülküf,yıllar oldu burdasın.
  • ne zaman bir müslümana namaz oruç ahlak ilim irfan vs ibadetleri öğretileri tebliğleri yaptın?
  • ne zaman israile yahudiye masonlara bir çelme attın benmi görmedim?
  • dünyada filistin ırak afganistan suriye mısır vs tecavuze uğrayan müslüman kadınlara ne zaman eğildin benmi görmedim?
  • müşrikleri kafirleri aptal/cahil bazı müslümanları/cemaatleri saymakla ne kazandın?
  • islam alimlerini didik didik edip bir şirk kırıntısını bulabilirmiyim alo şirk hatına ihbar edeyım telaşından tebliğe ne zaman zaman bulacaksın? tebliğ müşrikleri saymaktanmı ibaret?
  • sizin şirkmetrenizden/imanölçerinizden kurtulan binlerce alimden sadece 5 tane islam almi sayabilirmisin bize? şu munafık bu müşrik bu belam bu deccal bu hurafe bu bidat....say say! islam ne kaldı elinizde?
  • taiften dönen ve mekkeye giriş için bir müşriğin himayesine giren Resulullah hadisesine ne dersin?
  • bir müslüman laik değilim müşrik değilim müslümanım diyor ama imkansızlıklar/proplemler/zorakilikler/mecburiyetler sonucu oy kullanır okuluna çocuğu gönderir bankasından maaşını alır sigortasından tedavi olur arabasının vergisini verir vs vs .müşrik kütüğüne kayıt mı edeceksiniz bu adamı ?
ne anlatsam ki sana....
hani diyorum ki birazda beri gel başka eksikliklerimiz milyonlarca..onlarla ilgilensen olmazmı ?

mesela çaresizlikten/cehaletten/ zinaya düşen kadınları...ailesinin nafakasını kumara/zinaya verenleri..sokağa doldurulan kapkaççıları babasız çocukları hırsızları arsızları...zekat vermeyen fakiri perişan eden göbekli müslümanları...hacca gitmek için kredi çeken aptalları...düğünlerini pavyona çevirilmesine seyırcı kalan sakal şalvar takke müslümanları...hacı amcanın başı örtülü altı paris kızları...80 yıllık ömründe bi kez kuran mealini okumayan ama hatimler devirenleri...kuranı ölülere nutuk çekme senfonileri..kabristanlardaki okunmuş taze yasinleri..yan odada filistini kurtarma nutukları atarken diğer odada ezdiği hakkını hukukunu çiğnediği köle yaptığı karısını çocuklarını...sokakta mücahid evinde zalimleşenleri..
biraz da bunlara sıra gelse diyorum.
ne dersin ağa?
CEVAB...Bak abi islamın metodu Allahın metodudur bunu sende biliyorsun,ve bu metodda Allah Rasullerin dahi insiyatifine bırakmamış,Allah bizzat kendisi yol haritasını göstermiş ve başarıda,sizin yukarda saydığınız zulum,işkence tecavuz,fitnelerdende ancak bu RABBANİ YOL HARİTASIYLA başarılı olunur...

Allahın son Rasulu Muhammed as geldiği toplumdada bu saydıklarınız vardı yalnız burabbani metodda ilk başta donkişotluk,yani gücünüzün olmadığı bi HİMAYEYİ YAPAMAZSINIZ VE ALLAHTA SİZDEN BU HİMAYEYİ ZATEN YÜKLEMEYİP İSTEMEMİŞTİR,Sizde diyorsunuz rasulullah bırakın mazlumlara himaye olmayı,müşrik olan birinin himayesine ihtiyaçlı olarak mekkeye dönebilmiştir..

Rabbani metodda 13 yıl boyunca NEYİN HAK VE NEYİN BATIL OLDUĞUNU TEKRAR,TEKRAR ANLATMIŞ VE NE ZAMANKİ HAK VE BATIL APAÇIK ORTAYA KONULMUŞ,TARAFLAR AYRIŞMIŞ VE BELLİ Bİ GÜCE ULAŞILMIŞ İŞTE TAMDA O ZAMAN HAREKETE GEÇİLMİŞTİR..Siz kalkmış daha müşriklerin içinde bulunduğu hakkı ortaya koymadan,müşriklerle omuz omuza verirseniz bu sizin metodunuz olur,rabbani bi metod olmaz,ve bu omuz omuza verdiğimiz müşrik babamızda olsa en ufak menfaatinde bizi satacaktır..Yukardaki paylaşımda ÇOCUĞUN BABASINA YAPTIĞI TEBLİĞDE EĞER BU ŞİRKİNİ BIRAKMASAN CENAZENE BİLE KATILMAM DEDİĞİ ZAMAN BABASININ ONUNLA BEŞ ALTI AY KONUŞMAMASI BUNA ÖRNEKTİR,ve zaten müşrik bi baba ve evlat arasındaki durumda bu olmalı çünkü ŞİRK İLE TEVHİD,MUHAMMED AS İLE EBU CEHİL HER DAİM ÇARPIŞMIŞTIR,UZLAŞMAMIŞTIR HİÇ BİR ZAMAN...

İsraile,müşriklerle omuz omuza çelme atılmaz,filistinede müşriklerle omuz omuza yardım yapılmaz,ırakta,suriyede tecavuze uğrayan kadınlara,çocuklara,yaşlılara müşriklerle birlikte omuz omuza vererek yardım edemezsiniz.BEN DON KİŞOT DEĞİLİM,Yani düşünün türkiyedeki halkın sizlerin tabiriyle yüzde doksan dokuzu müslüman ama ALLAHIN HÜKMÜYLE DEĞİLDE,BU DÖNEMİN TAĞUTLARININ HÜKMÜYLE İDARE OLUNUYOR...

NOT. KONULARI TEK TEK KISA ÖZ VE ANLAŞILIR AÇIKLAYACAM Allahın yardımıyla...