Konu Başlıkları: Yüreğimden izler...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2013, 12:42   Mesaj No:2

Mahru

Medineweb Usta Üyesi
Mahru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mahru isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22196
Üyelik T.: 30 Kasım 2012
Arkadaşları:8
Konular: 18
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:60
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Yüreğimden izler...

yapabildiklerimin bir önemi yok. Bana kızmayın bu dünyaya birkere geliyorum doya doya yaşamak benim için kendimi aşmaktır. Kendimi aşmanın tek yolunu yapamadıklarımın üzerine gitmekte buldum. Zorlanıyorum zorlansamda bunu bir yola bağladım. Bazen pes etip oturasım geliyor ve sonra bir müzik bir şarkı okunduğunda şu söz aklıma geliyor mum olmak için önce yanmak gerekir. Ne güzel söz ben yanmaya hazırım eğer ışık olacaksam. Sessizlik içinde karanlık karanlık içinde bir ben var o beni bulmam için mum olmalı yanmalı sonra kendimi bulmalı kendimi bulurken belki yararım olur insanlığa sessizlik içinde bir ben aşık oldu insanlara onlar için yaşamak istiyorum . Bana biçilen hayatı sizlere sunuyorum herkeze söylenenle aynı okulunu bitirirsin iyi bir ünivrsiteye başlarsın sonra evlenrsn çockların olur yaşlanr ölrsün. Burada hayrlı evlatlar yetştrmekten huzurlu aile olmaktan bşka başkalarına yararlı olmak yok merkezci bir hayat derler buna merkezinde ben olan bir hayatı istemiyorum merkezinde insanlar olan bir hayat merkezinde onların huzurlu olacağı hayatı seçiyorum bu bnm mutsuzluğum anlamına gelsede bu mutsuzluk beni mutlu edecek gibi çünkü dedğim gibi yapabildikerimn bir önemi yok yapamadiklerimin yanında bu illa olucak diyemem ilerisini bilemem ama bu benim hayalim. İsteyim :(