Konu Başlıkları: Önerilerinizi bekliyorum...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2013, 23:40   Mesaj No:7

YaŞuHa

Medineweb Emekdarı
YaŞuHa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YaŞuHa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13867
Üyelik T.: 24 Mayıs 2011
Arkadaşları:6
Konular: 399
Beğenildi:31
Beğendi:5
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart Cevap: Önerilerinizi bekliyorum...

NickGulsum öncelikle hoşgeldinis güsel insan.aynı şey ben de yasadım.islam dan bihaber olarak büyüdüm.onyedi yaşımda islama adım attım Allahın hidayetiyle tabiki.ben de cok zorlandım.gün oldu bıkkınlık yaşadım.gün oldu vazgececek oldum.çünkü bilincsiz olunca insan çok çabuk bıkıyo bişelerden.heves vardı heyecan vardı,ama çok zoranıyordum.namaz kılmak güseldi,ama sabah uyanamayınca agliyordum.başını kapatmak güzeldi,ama beceremeyince bıkıyordun.bide yanında ögreticin olmayınca daha da zorlanıyorsun.saolsun bir üstadımızın tavsiyesiyle bi dergiye üye oldum.güsel insanlar her bişeyi bana çok güsel anlattılar,ve çok sabırlı davrandılar.zaman aldı tabiki benim ayakta durabilmem.elhamdulillah şu an daha iyim ama çookk eksim var ama çookkk
Allah vesile olanlardan razı olsun.davetci sabırlı olmalı,hemen pes etmemeli,islamı anlatırken de, anlayacagı dille ona yaklaşmalı,ürkütmemeli,sevdirmeli,korkutmamalı,
Bazı müslümanlara bakıyorum da sanki Allahın merhameti,şefkati,rahmeti yokmuş gibi,insanları sadece Allahın azabıyla korkutuyorlar,ya da cehennem le,bu çok yanlış bence.çünkü Allah çok merhametli ve onun merhametini hep önde tutmalı,elbette ki cehhennem de var,elbette ki azap ta var,lakin islama yeni isınınan insanları asla azapla ürkütmemeli,veeee islama yeni gireceklere islamca tavırda bulunmalı müslümanlar.
Ürkütmeyin sevdirin.
Korkutmayın kolaylaştırın