25 Aralık 2013, 20:33
|
Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 Arkadaşları:15 Cinsiyet:Anne Memleket:MEDİNEWEB Yaş:44 | Cevap: anne-baba ve çocuk iletişim sorunları istişare şimdi bir anım geldi aklma... abimiz kardeşiyle arasında 2 yaş var...bir gün bütün kinini kusarak... ben kardeşimi sevmiyorum.keşke olmasaydı.gitsin o bu evden dedi... evet ben oyunun birinci perdesini açtım demek sevmiyorsun oğlum...hay allah halbuki o seni çok seviyor.baksana beşikte sana gülümsüyor..ama neyse seen onu sevmiyormuşsun önemli değil... kardeşin büyüyecek birlikte okula gidecektiniz ...sonra kardeşin güçsüz, onu iteleyen vuranlara karşı sen koruyacaktın(tam burda ttrek bir ses devreye girer) sonra sonra(gözünüzü saklayarak)kantine gidecek,sıradakiler onu ezecekler,simidini alamayacak, ağlamaya başlayacak(burnunuzu çekiyorsunuz).halbuki sen yanında olsan onun simidini.....deyip cümleyi tamamlamadan burnunu çeke çeke ağlayan bir ses... tamam annecim tamam daha anlatma... ben onu hep korurum ,hiç yanından ayrılamam ben onun.. vee ana oğul birbirine sarılarak ağlaşırlar...perde kapanır inanın yaşı nispetinde vicdanlarına dokunmak işe yarıyor.asla bir sömürüden bahsetmiyorum .yanlış anlaşılmasın.yaşına uygun hassas konularını bulabiliriz. bizimkinin hep abi olucam,onu koruyacağım dediğni bildimden..tiyatral bir yolla durumu ortalayabildik vesselam...