Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2014, 19:41   Mesaj No:31

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..

Alıntı:
aise Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Montajli videoya bakip montaj bunun neresinde diyorsunuz
:D ben size burda birkac kelimeyke bunu anlatamam ki bu durumu bende yasadim ve bircok hocai yakindan takip ettim sohbetlerini dinledim. Size tek tavsiyem ki dogru olan bu youtube videolarina bakip yargilamayin . Sohbetlerini dinleyin hatta gidin sorun niye bu sozleri soylemis diye imkaniniz yoksa arayin sorun mil atin . Size dogrudan yanit vermesede persembe gunleri aciklamalariyal elbette verir. Yapmayin etmeyin iki videoya izleyipte sirke dusmus demeyin. Ben mustafa islamoglunu sevmem ama burdan kalkip su ayeti yok saydi acikca videolari var bunlara bakip onu yargilayamam. Buna bilgim de yetmez sifatimda. Bunlar basit konular degil. Ben burda genel konusuyorum kimseyi herhangi bir cemaati savunarak degil. Allah hak yolunda yardimcini olsun. Hayirli gunler .
eğer iddanızda haklı iseniz buyrun verin açıklamalı videosunuda görelim..yukarda cübbeli ahmetin kendi sözleri değil mi ki Allah ete kemiğe büründüde,mahmut gibi göründü..Demekki cübbeli ahmet halen Allah ın SAMET OLDUĞUNDAN HABERİ Mİ YOK,YOKSA ŞEYHİNİ ALLAH ın yeryüzündeki,hali olduğunu diyecek kadar ileri gitmezdi ve böyle bi söz doğru olsaydı Rasuller söylerdi değil mi..