Alıntı:
ali70 Üyemizden Alıntı
Bu olayın neresinde şirk var anlamadım... Mürid demiş ki, sen istersen Hızır ol... Benim Hızırım(yani öğretmenim Şahı Nakşibend) Rağbet etmemiş yani... Sen olsan hemen hocanı satar Hızıra mı rağbet edersin.
Şahı Nakşibendin pazar yerindeki olayı görmesi midir kafana yatmayan... Bu olaya tayyi mekan, tayyi zaman derler... Hz. Ömer de halifeliği zamanında Medine oturduğu yerden ordusuna kumandanlık etmiştir...
Bu olayın hiç bir yerinde şirk göremedim...
Bugün senin inanmadığın tırnağından dünyayı izlemeyi kafirlerde yapıyor... Beden ve ruhunu terbiye eden her Allahın kulu olağanüstü yeteneklere sahip oluyor haberiniz yok...
Diyeceksin ki, Müslümanlar ölüyor niye müdahale etmiyorlar...
E be Allahın güzel kulu, bilmez misin ki; Allah dilemediyse bütün kainat bir araya gelse bir yaprak bile kıpırdatamaz... Onları ne diye suçlarsınız... |
SENİN ŞEYHLERİN TAYYİ MEKANSA ,IRAKI,SURİYEYİ,ARAKANI,MYAMMARI,GAZZEYİ,AFKANİSTA NI,BOSNAI,ÇEÇENİSTANI,BİLMİYORLARMI,AMA YOK ONLARDA DERGAHLARINDA[TEZGAHLERINDA],ALLAH DİYOR VİRD SAYISINI ÇOĞALTIYORLARDI,DEĞİL Mİ...
Birde Allahın Rasullerinin ashabına iftira atmayın,yok neymiş ÖMER RA da tayyi mekan mış..ömer ra nın döneminde orduda komutan UBEYDULLAH RA ile,HALİD RA dılar...