Alıntı:
mihrinaz Üyemizden Alıntı
maşallah rahman azminizi artırsın...eminim hocalarımızdan sizi ikna edecek cevaplar gelecektir.. ne güzel söylemişsiniz,benim kursum medineweb olacak derken... benim kursumda burası,fizilalil kurandan tefsir dersini bu kursta yapıyorum ve bilmiyorum hangi kurs bu samimiyeti ve doğruluğu sağlayabilirdi... doğru kurstayız onu biliyorum...rabbim kolaylıklar versin... isteyince ve gayretini gösterince olduğunu biliyorum sadece... kolay gelsin |
Teşekkür ederim, Allah razı olsun... Kursumuz medineweb inşallah...
Alıntı:
azranur Üyemizden Alıntı
ali hocam ,allah yardımcınız olsun.eğer gerçekten istiyorsanız,başlayın,azimedin,inş başarılı olur.bende çok istiyorum hafızlığı,malesef ezberim zayıf ve zamanım kısıtlı olduğu için adım atamıyorum.
hocam özel mesajdan bi soru sormak istiyodum,kapatmışsınız heralde,burdan sorabilir miyim? |
Allah razı olsun... Bak siz de istiyormuşsunuz hafızlığı, buradan adım adım başlayalım inşallah... Benim ezberim de zayıf... Ondan dedim ya ayda bir sayfa diye... Belki de iki ayda bir sayfa ama pes etmek yok inşallah...
Soru sorabilirsiniz efendim ne demek sorabilir miyim... Ama anlık cevap veremeyebilirim çünkü devamlı forumda bulunamıyorum...