Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2014, 21:52   Mesaj No:14

azranur

Medineweb Emekdarı
azranur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:azranur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36715
Üyelik T.: 22 Aralık 2013
Arkadaşları:6
Memleket:Şehr-i VAN
Konular: 20
Beğenildi:61
Beğendi:172
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor

Alıntı:
fatmaeymentalha Üyemizden Alıntı Mesajı göster
benim oğlum da herşeyi soruyor bana.''anne şeker yiyeyim mi'' diyor.izin verince ancak yiyor.herşeyde izin istiyor bazen beni çok rahatsız ediyor bu tutumu.ben onu çok rahat yetiştirdim.hiç kısıtlamadım hareketlerini.bazen kalabalıkta söylüyor.sanki bensiz adım atmıyor gibi davranıyor=)))

bi yere gidiyoruz çikolata ikram ediyorlar bizde var.yemek istersem alırım diyor.markette bişe almak istiyorum ''şuan canım çekmiyor,istediğimde gelip alırız''diyor.

oyuncak konusunda çok anlayışlı.bişey almak istiyorum ''gerek yok anne,var benzeri'' diyor.kanaatkar davranması hoşuma gidiyor.

birde dışarda bişey ikram ettiklerinde kesinlikle almıyor.çok sevdiği bişey olsa dahi almıyor.

benim oğlum da çok iştahsız,abur cubur yemez,çay dahi içse bizim gibi şekersiz içer.meyveyi çok yer...

doktor bişey vermeyin acıkır,kendisi ister dedi bi keresinde.inanın bana 2 gün hiç bişey yemedi sadece süt ve meyveyle geçiştirdi öğünlerini..

erkek çocuklarının doğasında bi ''zor çocuk''olma potansiyeli var bence=)))
benim kızımda izin istiyor,izin versemde vermesemde o şeyi alıyor veya yenilecek birşeyse yiyor.sizinkinin tam aksine abur cubur çok seviyoruzgnmehmetakif in dediği gibi bazen olmayacak şeylerde onun bağırmasını veya ağlayarak yapmak istemesini duymamazlıktan geliyoruz ama doğru mu yapıyoruz yanlışmı bilmiyorumdüşünceli000