Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2014, 14:38   Mesaj No:5

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 3.047
Konular: 340
Beğenildi:1308
Beğendi:422
Takdirleri:9472
Takdir Et:
Standart Cevap: Kamil Mürşid Kimdir?/Bedia Özdemir Tokel

tebliğciler arasına başka emeller girdimi,o tebliğ artık vahyin değil çıkarların tebliği olur.çıkar tebliğinde rakibi alt etmek esastır.rakibi yok etmek için her yol mubahtır.tebliğin amacı unutulur çıkarın amacı devreye girer.hedef üzüm yemek değilse tek seçenek kalıyor;"bağcıyı dövmek"..
asrı saadetten sonra kafa adedi kadar hiziplerimiz oldu.her bir hizip 73 fırkanın içinden kurtulan fırka olmak için her türlü taklayı atmışlardır.bunlar Allaha Resulune iftira atmaktan bile çekinilmedi.
tarihe ve günümüze baktığımızda bağcıyı dövme amaçlı bir mücadele söz konusu.şu örneklere bakalım ;

tasavuf fırkasının emeline ulaşması için yaptıkları taktikler

hızırı hep kullanmışlardır.onu peygamber üstü bir varlık olarak lanse ettiler.uçan kaçan mürşidler,hızırı ne kadar yüceltirlerse parsel alanları da genişliyecek inancını taşıdılar.hızırı öyle bir konuma getirdiler ki toplumu putperest müşrik haline getirmekten çekinmediler.onlara göre hızır keramet rüya gaybi bilenlerin piridir.o halde bunu iyi değerlendirmek lazım.bir nevi koruma altına alınan canları pahasına savunulan kale yaptılar.o kalelerin kapısına da şu ayetlerii astılar: "kehf 65-66 ve bakara 269."
ellerinde sağlam ayet var.o halde parsel alanı geniş.hz peygambere imamlık bile yaptılar.peygambere ilim irfan gayb öğretmeye kalktılar.ilmi ledun adını verdikleri kılıçla saldırdılar.o ilim kuran üstü peygamber üstü bir ilimdi kimse anlamazdı.mürşid gaybi bilirdi vs vs vs...

tasavuf karşıtı kesim ise karşı taktik uygulama sevdasına düştü,benzer taktikler üretti.hızırı anlatan ayetlere gölge düşürecek kadar ilerlediler.keramet hikmet rüya ilmi ledun gibi konuları alaya aldılar.müşrik olmakla suçladılar.

orta yolu tutturamadık bir türlü.

parmakla gösterilen ay...aya değil parmağa bakıp durdular.hatta parmağı koparırsak ayıda yok ederiz hevesine kapıldılar...

amaç haramilik,çıkar,hizip,siyaset olunca,malzeme bulmakta sıkıntı yaşamadılar.
1-bir dönem Allah diyen bir müslümanı durdurmak için şeyh saidi kulandılar.ingiliz ajanı vs. müslümanım diyene ajanmısın yaftası hazır idi..
2-bir dönem fadime müslümü kalkancıyı servis ettiler.sakallı tesettürlü tasavuflardan iğrendirmek için...ne varsa kapalılarda sakalılarda var silahını kullandılar.müslümanım diyene aaa fadime bee müslüm...
3-bir dönem kuran tefsirlerini yazdılar.medya paparazi şovmeni oldular.gezizekalıların başına geçtiler.
4-bir dönem dansöz oynatılan olimpiyatlara peygamberi davet ettiler.peygambere twet attırdılar.adminlk verdiler.vatan millet sakarya aşkları bir gecede söndü.vatanın 10 yıllık birikimini çöpe atmaktan çekinmediler.müslümanın tesettürüne teferuat dediler israil conisine otorite dediler.ecevite şefaat ettiler tayıp erdoğana beddua yağdırdılar..
.............
...................

Arkadaşlar kardeşler dostlar,
namaz için abdest lazım.iman için ihlas lazım.şeriatinin bize abdesti bozan şeyleri anlattılarda imanı bozan şeyleri sakladılar anlamına gelen bir cümle ne kadar da isabetli ve kimyamızı bozan bir cümle.ayı gösteren parmakla uğraştığımız sürece hedefimiz parmak olacaktır.ayı hiç bir zaman görmeyeceğiz.o cümleyı kuran şeriatiyide alt etmenin yolunu bulduk.şii!
fussilet süresinde
Allah'a davet eden, salih amel işleyen ve: «Ben gerçekten müslümanlardanım» diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir?

Bedia Hocam konunuzu alakasız mevzularla dağıttım kusura bakmayın.hakkınızı helal edin.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla