26 Şubat 2014, 23:50
|
Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj :
242 Konular:
66 Beğenildi:64 Beğendi:0 Takdirleri:110 Takdir Et:
| Cevap: haftanın misafiri "umut628"
[QUOTE=umut628;320528] Cevap: haftanın misafiri "umut628" İkramlık sorular geliyor )))) insanlarla iletişiminiz nasıldır? Gayet güzel güler yüzlü müsünüz? Elimden geldiğince ağlar mısınız? ağlarsanız neden? Hüznünü içine atanlatdanım hiç unutamadığınız en kötü gününüz? Askere üçgün içinde gidişim(devre kaybı gitmiştim) hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? Babalık duygusunu yaşadığım gün (Allah herkese nasibeylesin) mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Sedece benim mutlu olmam bişey ifade etmiyor. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? Hayatta herşeye rağmen vazgeçilmeyecek mefhumlar var .Ama vatan için canımdan ailem için herşeyden vazgeçerim hayat felsefeniz nedir? Yaratılış gayesine uygun yaşamak iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? İkiside geçici yaptığınız en büyük çılgınlık? Bir arkadaşımla bir gece mezarlıkta uyumak zorunda kalışımız(talebeyken kaldığımız bekarhane kilitli olduğu için dışarda kaldık) Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Tek şeritli bir yol Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Elbette Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Ailem ve çocuklarım bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? Sıkıcı olmaya başladığında size göre sevgi Olması gereken ,Karşılılıksız verilen size göre macera Hesapta olmayan ve hesapsız yapılan size göre hayal Umutların diri tutulması size göre kardes Bir bütünün dilimi size göre dost Arkadaştan haylice beri size göre aile Surur kaynağı size göre eş Gecenin gündüzü,gündüzün gecesi size göre hayat.. Şu aralar çok sıradan size göre insan En iyi, en kötü size göre özlem geçmiş sizegöre hasret Çok uzak,gözün ve gönlün erişemediği size göre beklemek Sabır size göre gitmek Terki diyar size göre mutluluk İki dünyası mamur size göre endişe İçini rahatsız eden herşey size göre özgürlük Hak ve adalet bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? Hiç düşünmedim gitmeyi (-) ler (+) ları hep götürür mü? Mutlaka,doğal olarak sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? Sıkıntıysa ,sabrederim ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? Klasik olacak ama özden söylüyorum imkanım elverir Allah nasib ederse ,sadaka-i cariye ne tarz müzikler dinlersiniz? Sanat forumda sizi en mutlu eden olay? Olay değil ama arkadaşların bilgi paylaşımı mutluluk verici forumda sizi en çok üzen olay?
Düzensiz ,özentisiz yazılan kelimeler forumda en çok ilginizi çeken konular? Dini,önlisans,dgs,ilitam hayat size ne öğretti? Daha çok şey öğrenmem gerektiğini hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? Rıza-i ilahi için dereken ne ise
skrGaliba bitti
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
| |