Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı
Adem Güneşin eğitimle ilgili güzel yazıları vardı .Ama bu yazısı bir eğitimciye hiç yakışmamış.Ne demek sizi kaderinize başbaşa bırakıyorum.(Ağlak bir şekilde ).Tecrübeli bir eğitimcinin çözümler sunması gerekmez mi?
Ama sanırım dert başka ;dersaneler ,devlet baba falan ? Eğitim yazısı altında ideolojik bir yazı yani ... |
ben adem güneşin bu yazısında tamamen ideolojik anlamda bir tespit görmedim.
aksine güzel tespitlerde bulunmuş.
devletin başına geçmiş bir insan mütevazi olmalı,haklılığını savunurken kriter olarak yanlış yolda gördüğü insanları iyice alçaltmak yerine kendi doğrularını kendine düstur edinmeli.
ben hakaret ettiği kişi masumdur yada suçludur diyemem.lakin masumdur desem ya değilse,yada suçludur desem ya masumsa.ben o insanın hakkıyla Rabb im in karşısına geçmek istemem.
eğitim sistemiyle ilgili hatalar yapılmadı mı hocam sizce?
dersanelerin kapatılması iyi oldu evet ama neden önce altyapı oluşturulup sonra bu değişiklik yapılmadı?
adem güneş in burda tek dezavantajı taraf olduğu kısımdır.ama onun taraf olması yanlış tespitlerde bulunuyor olduğunun kanıtı olamaz kanımca.
bu arada radyo programlarında dinlemiştim.istifade edilebilecek çözüm önerileri de var hocamızın.
selametle...