Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı
sayın muallime hangi ümmetten bahsediyorsunuz..
İslam ümmetinin yüzde yüzü geçmiştede, bu günde namazlarında devamlıdırlar.
kuranın bahsettiği islam ümmeti böyle, açın kuranı okuyun.
Sizin ümmet tanımınızın ne kadarda Allah ve Rasulunun tebyininde olmadığı ve heva ve hevesle olduğu aşikarken, sayın uyarıcının verdiği doğru bilgilerden rahatsızlık duymanızda bundan olsa gerek...
ben şimdiye kadar müslüman olan birinin namaz kılmadığına rastlamadım,ama namaz kılıpta müslüman olamamış milyonlara şahid oldum.
sayın uyarıcınında değindiği konular islam olduğunu zan edenlerin içine düştükleri hezeyanlardır.....
Siz ilk başta HİÇLİK OLAN TANIMLARINIZI SORGULAYIN, Allah ın kulluğunuz ve itaatinizle var olun,varlığınızı hissedin uyarılarınıda dikkate alarak.. |
Sayın Bilinmez her zaman beni şaşırtıyorsunuz, hiç duymadığım şeyleri söylüyorsunuz.Ama çok şükür ki yanlış fikirlerden dönebiliyorsunuz. Konular atışma şekline döndüğü için çoğuna cevap yazmıyorum ama şu cümleye yazmadan edemedim.
''ben şimdiye kadar müslüman olan birinin namaz kılmadığına rastlamadım,ama namaz kılıpta müslüman olamamış milyonlara şahid oldum.''-Bilinmezden alıntı-
Yani şu cümleye ne yazayım bilemedim.
Hangi kitapları okuyorsunuz, hangi sitelere bakıyorsunuz anlamak mümkün değil....
Allahu Teala Sırat-ı Mustakimde olanlardan eylesin ,sizi..