Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı: NİSAREYYAN Üyemizden Alıntı
Birincisi Üstad Bediüzzaman hayatta iken kimse bu cübbenin yamalarını görmemişti
siz nasıl benim 2 ceketim olmadı diyenle kıyaslarsınız
İkincisi Üstad Bediüzzaman bu sarık bu başla çıkar diyen insandır meclise girince mi cübbeyi çıkarıp yeni ceket giyecekti
Üçüncüsü Hacıysk bu resmi göstererek zühd sahibi bir alimin Cübbesini göstermiş olayı neden çok ceketli olmak haram mı durumuna çektiniz
Ayrıca bu tür alimlerin hayatına dair örneklerle yaşadığı mütevazi hayatı görerek kendimize pay çıkarıyoruz yoksa siz cübbesinde yama var diye ilahlaştırıldığını mı düşünüyorsunuz
Dördüncüsü Bediüzzamanla bi derdiniz var ise lütfen konu açın derdinizi ordan bildirin | SAİDE KURDİNİN İSLAM İLE ALAKASI OLYAN ONLARCA GÖRÜŞÜNÜ MEDİNEWEBTE VERDİK,İŞTE SİZE LİNKİNİ VERİYORUM... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |