Alıntı:
azranur Üyemizden Alıntı
nisareyyan seni iyice yoralım evde kızınla nasılzaman geçiriyorsunuz?bu arada maşallah çok güzel kızın rabbim bağışlasın.. |
Allah razı olsun Azranurcum
Evde kızımla nasıl zaman geçiriyoruz hiç sorma
Genellikle yanımdan ayrılmadığı için ben ders çalışırken o benim kitaplarımı karalayıp silgimi yerken ben onunla mücadele veriyorum
Ders dışında hep oyun ister tatlı kuzu ama tabi ev işleri de beni beklediği için çoğu zaman bi yandan onunla oynayıp bi yandan yapmam gerekenleri hallediyorum
Mesela ''Annecim sen saklan ben sayim'' diyen o masum bakışları kıramıyosun tabi
O beni odalarda ararken ben bulunduğum odayı hızlıca toplayıp temizlleme gayretinde oluyorum
Ben balkonda çamaşır asar veya toplarken o çiçekleri sular mesela
Sanki hep onu oyalama durumu içinde olmak biraz vicdan azabı da veriyor hani
Ya inan yemeğimi bile biraz zor yetiştiriyorum çocuk devamlı ilgi isteyip anne de öyle çok hamarat olmayınca ucu ucuna yetişiyor yani
oyunlarımız da genelde oyuncak, boyama,saklambaç,hayalini kurarak yapılabilecek her türlü oyun
Fatma Reyyan a geçen sene sesli elif ba almıştm onunla kısa sürede öğrendi harfleri çok şükür
Bu sene de bi kaç ay önce tatlı bi arkadaşım onun sureli olanını hediye etmişti onunla da Subhaneke İhlas suresi gibi kısa sureleri öğreniyoruz inş.
İstanbulda okul öncesi hafızlık veren kreş gibi yerleri çok sordum ama henüz bulamadım
Kızımın Hafız olup Kuranı yaşayanlardan olması en büyük dualarımızdan