Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2014, 14:17   Mesaj No:32

BAHAR

Medineweb Üyesi
BAHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:BAHAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 668
Üyelik T.: 19 Aralık 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:45
Mesaj: 54
Konular: 6
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"

fakiri anti_ayet anti kuran olarak göstermek ihlaslı bir müslümanın girişimine yakışmaz.her konuya illa zoraki bir ayet bulmaya çalışmak,haklılığınızı kanıtlama adına ayetlerin elastikli kimyasını zorlamaktan vazgeçin demiştim.
Kurani bakış olarak savaşımız ve sevdamız ne keşiş papaz sevdalısı Gülen'dir.Ne de AKP'dir.ikisi hesaplaşıyor onlara hiç bir şey olmaz.

Olan fakir fukara kitlelerine oluyor.ekmeklerine yansıyor kiralarına yansıyor eğitimlerine yansıyor. sosyal olarak,beşeri olarak manzaraya bi bakın.cumhuriyet tarihinde Müslümanlara hayli faydası olan,alınlarımızı dik tutan başka iktidar geldimi tarihte? Başbakan ve ekibi gibi bir ekip bulurmuyuz artık? Bu nefesi boğmaya çalışan Gülen ve şebekesine karşı mücadele etmek vicdanidir insanidir.

Başbakan ve ekibini tenzih ediyorum.Müslümanlara kucak açan koruyan bir Necaşi gibi görmekten ne kaybedersiniz.Kaldı ki Necaşi bir hristiyan idi.Ama başbakan binlerce müslümandan daha kaliteli bir müslüman.dünyada gösterebilirmisiniz HANGİ DEVLET BAŞKANI bizdeki gibi ?????
Alıntı ile Cevapla