Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2014, 19:09   Mesaj No:35

BAHAR

Medineweb Üyesi
BAHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:BAHAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 668
Üyelik T.: 19 Aralık 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:45
Mesaj: 54
Konular: 6
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"

Müslüman olan Başbakanımız ile hristiyan olan necaşi kıyaslamasında necaşiyi tercih ettiğiniz ne kadarda vahim bir hastalık.keşişi tercih eden gülen'den farkınız ne.Başbakanın sütten çıkmış akkaşık olduğunu mu iddia ettim? Başbakan laik sitemin emrinde çerçevesinde çalışmak zorunda olduğunu neden kabullenmiyorsunuz? Başbakan kuran ile yönetilen bir devletin başbakanı mı ki? Onun çiftliğimi sandınız devleti.istediğini keser istediğini asar bir kralmı? Kanun mu kendisi? Ana yasa mı padişahmı kendisi?
Elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyın.Başbakan'ın elinde olsa Kur'an devleti istemezmi? elinden gelen her türlü imkanı sunmadımı Müslümanlara?
sizin saymış olduğunuz olumsuzlukları aklı başında hiç bir müslüman evet demez.ama hariçten gazel okumak da ucuzdur.ucuz muhalefet ucuz sloğanlarla bi yere varamayız.kötüleme aşağılama gerçekleri görmezden gelme muhalefeti ancak harami siyasette olur.siyasetçimisiniz siz?
şunlarıda sayın eğer dürüstseniz.
Dünyada ilk kez israile dünyanın gözü önünde filistinli mazlumun feryadını figanını; israil devlet başkanını aşağılarcasına haykıran bir devlet başkanı duydunuz mu ?
Tc tarihinde Müslümanların dini inançlarını ibadetlerini hür serbest yaptığı bir dönem varmıdır?
Tc tarihinde başörtüsü tesettürü ile memurluk yapan öğretmenlik yapan müslüman bayana rastladınız mı ?
Tc tarihinde tüm lise ve sair okullarda kuranı kerim siyer din dersleri okutulduğu bir döneme rastladınız mı ?
Tc tarihinde 5 vakit namaz dışında camilerin işe yaradığını gördünüz mü? camileri adeta şimdi birer ashabı suffe konumuna sokan hangi iktidardır?
Tc tarihinde camiye gelmeyenlerin ayağına biz gidelim diyen, diyanet personelini evlere islam servisi tebliğ servisi görevini zorunlu kılan bir iktidar varmı ?

Eceviti,Demireli,çileri,inönüyü özlemişseniz Allah kavuştursun!
Alıntı ile Cevapla