Cevap: Bir Aşk Destanı Bir Avuç toprak misali erozyana ugramış sevgilerim Halime careler arar misali yol almışım, Yollarda yagmur sel olup cosmus sürüklemiş beni Yamaclarda hep bir yanım kaldı kardeşliğin kaldı Son bulunca yamaçlardaki kayasızım Ardımda binbir acı ve camur kaldı Kuru bir topraktım yagmur sularından önce Suladın camura döndüm çamurlaştırdın,rengimi değiştirdin Kurudum tohumlar septirirdi üstümde Rabbim benim çamurlaştım bataklık halinde suan serpilmiyor üstümde birşey Sinek vızıltıları duyuyorum,agır bir koku cevreledi etrafımı Hamlıgımdam cıkıyorum rengimde degisiyor ben ölüyorum... Yamaçlar da ladin gördüm servi gördüm,.çam gördüm ne zaman ki üstümdekiler kesildi ne zamanki insanlar bastı üstüme hep bir yanımda yetim kaldım hep bir yanımda öksüz Yağıyor rahmet yagmurları ama ben erozyana ugruyorum Eski günlerimi yat ediyorlar insanlar yad edilmeyi hakketmiyorum yine yeşersin istiyorum serpilen tohumlar üstümde halime aglıyorum halime yanıyorum Rabbimden geldi halime ne geldiyse Bir toprak misali ilk eşimi özledim Serpilen tohumlardali halime mi özledim istedimki benden sonra o yeşersin o serpsin yeryüzne tohumları ve ben erozyana ugradım ce akıp gidiyorum sel sularıyla boşalırcasına
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |