Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2014, 21:16   Mesaj No:14

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1336
Beğenildi:12817
Beğendi:9422
Takdirleri:29500
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız

Alıntı:
azranur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hoş geldin,misafirliğin hayırlı olsun..
deyip kaçmak yok...azranur görüşmek duasıyla arkadaşım...
Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ooyyy ooyy can içim misafir olmuş ..Hoşgeldin evimize..
Hayırlı olsun gülüm seni burda görmek çok güzel..
Elim boş gelmedi Afiyet şeker olsun..

cansın kıymetlimsin ne diyeyim..hep bayılırdım bunlara bana da eli boş gelmemişsin...alttan alttanda msjı veriyorum dimi her geldiğinde elin dolu olsun der gibisubhanallahsenide hoşbuldum can..yine gel haaa...
Alıntı:
Nesli_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
hy yyyy
ablam misafir olmuşşş
sana özel bu hafta siteden hiç çıkmayacam maksat hani misafirsin yabancılık çekme diye
seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum seni sanki yıllardır tanıyormuşum gibi seviyorum benimsiyorm
tekrardan hayırlı uğurlu olsn mmisafirliğin
hergün uğra hergün yoklama yapıcam..evin küçük kızı geldimi diye bakıcam..biz öyleyiz zaten gülüm..birbirini görmeden tanıyıp dualarda buluşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz..birgün görüşeceğimize inanıyorum yollarımızın kesişeceğini biliyorum..çünkü herseferinde seni ve diğer tanıştığım kıymetli dostları hep allaha emanet ediyorum...alah razı olsun ..tekrar görüşmek üzere gülüm..allaha emanet ol

Alıntı:
D*İ*V*A*N*E Üyemizden Alıntı Mesajı göster
MİHRİNAZ ABLA KELEDOŞ YAPDA EV YEMEĞİ ÖZLEDİK.Bİ YEMEK YEDİR GARİPLERE.
hoş geldiniz sefalar getirdiniz divane...hayırdır serde öğrenclik var herhalde ..makarnaya talim durumunumu var keledoş yapmayayım ben size ağır gelirhem ben misafirim niye ben yapıyorumki..bilmediğimde ayen beyan ortaya çıktı neyse..sağolasın divane kardeşim ev yemeği özlemiylede olsada aramıza katılmışsınne marifetli arkadaşlarım var forumda bir bilseniz..benden hayır yok yaniselametle

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ne kadar iyi niyetli olduğunu sezebiliyorum tabiki ama kırmızı halı serip şöle şatafatlı bir koltuk getirmeliydin aplanı oturtup baklavaları börekleri önüne dizleydin bence biraz ikramar eksik gibi ben olsam kabul etmezdim mihrinaz ne der bilemem neyse ortalığı karıştırmıyım hayırlısı olsun misafirliğiniz
allahın kulu....zaten Mehmet akif yeterince şatafatlı ve görkemli bir karşılama yapmış...su damlası desen ikramda kusur etmemiş...bundan sonrası dostlarla oturup muhabbet etmek...selametle...
Alıntı:
Medineweb Üyemizden Alıntı Mesajı göster
mihrinaz abla seni tekrardan ağırlamak ne güzel ) çok güzel bir karşılama olmuş maşaAlalh misafirhanemize hoş geldin tekrardan abla güzel bir hafta geçireceğimizden eminim
inşallah kardeşim allah razı olsun...benim içinde tekrar tekrar sizlerle beraber olmak çok güzel...gönlü güzel arkadaşlarım sağolsunlar hiç bir fedakarlıktan kaçmamışlar...
Alıntı:
Tuba_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hos geldiiinn sefalar getirdiinn seni misafir etmek ne güzel ilkini hatirlamiyorum ya yoktum ya da bu kadar ilgili degildim konulara... bu hafta güzel bi muhabbet bizi bekliyor
bende hatırlamıyorum zaten tubahiç unutmam Mehmet akif hatırlatmıştı..istersen bir bak haftanın misafiri olmuşsıun diye.....sadece istişare ve derslerden ibaret bir sene forum üyeliğim olduda
inşallah güzel ve hoş bir hafta olur..gerçi sizler olursunuz, sorularınız olurda güzel olmazmı..sağolasın selametle...

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~