01 Nisan 2014, 16:00
|
Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 Arkadaşları:7 Cinsiyet: Mesaj:
250 Konular:
8 Beğenildi:121 Beğendi:95 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz insanlarla iletişiminiz nasıldır? SANIRIM IYI güler yüzlü müsünüz? OLDUKCA ağlar mısınız? ağlarsanız neden? HERŞEYE AGLAYABILIRM COK DUYGUSALIM hiç unutamadığınız en kötü gününüz? EŞIMDEN VE EVIMDEN AYRILDGM GÜN hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? COK ŞUKÜR BIÇOK .AMA EN YAKNDA BENI ENCOK MUTLU EDN OLAY ABIMIN POLISLIGI KAZAMASI mutluluk sizin için ne ifade ediyor? SAGLIK,HUZUR,BAŞARI kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? AILEM ICIN HER FEDAKARKTIK YAPABLIRM hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? TABIKI AŞK yaptığınız en büyük çılgınlık?COK CESARETLI OLMAGM ICN OYLE BI DENEYIMIM YOK Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ?RESMIMDE BERBAT YA Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu?ÖZELLIKLE IZLEMEDIM,ÖMRÜMUN GDIŞI ÜZMUYOR AMA KORKUTUYOR RABBIME LAYIK BI KUL OLAMADGMI DÜŞUNÜNCE Hayatta en cok kıymet verdiğiniz?AILEMM bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? SIKICI GELMEYE BAŞLADGINDA size göre sevgi HERKESDE OLMASI GEREKEN BI DUYGU size göre macera ADRENALIN size göre haya size göre kardes BENI BENDEN COK DÜSUNENIM size göre dost KARSIMDAKI BEN size göre aile SAHGP OLDUGUM EN GUZEL ŞEY size göre eş DOGRU INSANSA,RABBIMIN IKRAMI,HUZURUN BAŞLANGICI size göre hayat IMTIHAN DÜNYASI size göre insan COK BENCIL BI VARLIK size göre özlem TARIFSIZ BI DUYGU sizegöre hasret YANMAK size göre beklemek EN ZOR OLAN size göre gitmek KOLAYA KAÇMAK size göre mutluluk GÖRECELI size göre endişe KORKU size göre özgürlük HELAL VE HARAM ÇERCEVESNDE DILEDGNCE YAŞAMAK bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? HÇ KIMSENIN OLMADGI BI YERE (-) ler (+) ları hep götürür mü? DURUMA GÖRE sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? GERCEKTEN ISTERSMSE SONUNA KADAR GIDERIM ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? KUTSAL TOPRAKLARA GIDIP EFENDIMIZI ZIYARET ETMEK ne tarz müzikler dinlersiniz? KULAGA HOŞGELEN HER TARZ MÜZIK forumda sizi en mutlu eden olay? ARANIZDA OLMAM forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? HEPSI hayat size ne öğretti? ONUU COK CIDDIYE ALMAMAYI hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? |
| |