Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2014, 21:34   Mesaj No:12

İslaminesil

Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Arkadaşları:0
Memleket:Wan
Konular: 316
Beğenildi:1428
Beğendi:590
Takdirleri:598
Takdir Et:
Standart Cevap: Sitedeki,cami imamlarına ithafendir...

Umut628 Arkadaşım ilk yazdığım resimlinin üstünde ayrıca bir not düşmüştüm görevini hakkıyla yapan imamların zaten sürgün edildiğini yazmıştım,görevinin hakkını vermeyenlerinde önlerine sunduklarının aynısı okuduklarınında farkındayım,aynısı yapıyorlar ki yeleri sağlam kalmış.Burda falan örgüt falan ölenden bahsedecek de değilim sonuçta Şehid nedir sorusuna sizler daha iyi bilirsiniz kki Allah beyan etmiştir.Kim şehitdir kim kafirdr diye,Burda asıl konu bilinmez arkadaşın buyurduğu gibi üzerine düşen görevin yapılmasında ki eksiklikler,yada dediğiniz gibi yaftalama yapılma nedenleri.bu yaftalama açılmışken [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkte ki bir anıyıda okumanızı tavsiye ederim..
Amacım insanları sorgulama yada kırıcı söylemlerle kırmak değil ,araştırmaya sevketmektir,yanlışım varsa beyan edilir haksızsam haksızlığımıda kabul etmeyi erdemlik sayarım...