Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2014, 14:10   Mesaj No:23

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 3.041
Konular: 340
Beğenildi:1307
Beğendi:419
Takdirleri:9472
Takdir Et:
Standart Cevap: Sitedeki,cami imamlarına ithafendir...

sanırım konuya değişik niyetlerle bakıyoruz ve anlaşılmıyor sonuca da erişilmiyor.
siz imamları ve camilerimi sorguluyorsunuz yoksa sistemi mi?
eğer cevabınız sistem ise size verecek hiç bir geçerli cevabım yoktur ve haklısınız. Yok sorguladığınız eski paspal şapşal cahil menfaat çıkar peşindeki imamlar ise o salı idi perşembe geldi diyorum. Diyanetin salısı içler açısı idi. ama perşembesi salıya göre sayılamayacak kadar ileride. Fatiha /nas süresi ile 25 yıl namaz kıldıran okuma yazma bilmeyen ezber fetva sallayan imamlar devri kapandı. Gerek camiler gerek imamlar artık kaliteye adım attı diyorum.
Mizgin nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sanırım son 5-6 yıl camilere küs gibi kalmışsınız. Dediğiniz iddialar geçersiz artık. Öğrencilerin yaşı filan sorun değildir. Camiye beşikten mezara herkese açık. Caminin kapanış saatleri yatsı sonrasıdır. Öğle ikindi yatsı dersleri var. Meal ilmihal dersleri var. İmamın kalite ve azmine göre tevhid bilincini işleyen itikadı dersler var.
imamların paspal giyinen tipsiz sapsız ipsiz sahtekar şaban filmleri profili hafızanızda kalmışsa format çekin derim. İmamlarımızın ekseri si ilahiyat mezunudur artık.
Zülküf ağanın dile getirdiği nokta ise ona vereceğim cevap yoktur. Çünkü ne imamlarımız Musab bin umeyr ne cemaat ashabı süffe ne sistemimiz asrı saadet....
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla