Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2014, 07:31   Mesaj No:86

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)

Alıntı:
eRkam_turabii Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Abi özür dileyerek kac kelam edebilirmiyim...Sizin bu yorumunuza katılmıyorum,Amaç grup hazırlamasında öte bir şeyi atlatıyoruz,herkes neden müdahil olmasın ki sonuçta amaç insanlar bişilerden faydalnsın değil mi?
İnsanların özgüvenine öyle ihtiyaç varki bir bebeğe kebab yediremessiniz neden ir yaratılış silsilesi vardır ,bunuda bununla kıyaslamak lazım bence olaya müdahil olmak için ilk önce katılım lazım köşeden bucadan,Konu açanlar gurp olabilir herkes kendi zamanında dediği konuyu alır lakin yorumlara herkesin iştirak etmesi demek herkesi araştırması demektir ve buda şu demektir arastırıken öğrenmesidir.ve araştırmaya bilmedende olsa insanları sevk etmek de öğreneceği ameli noktadaki güzel şeylerde hisse sahibi olmak demektir.
Fikrimi beyan etmek istedim Af ola..

Sayın erkam turabi,ne grubu burda grupçuluk hizipçilik holiganlığı yapılmadığı gibi,her kesin yararlanmasına açık bi çalışma yapılıyor.

Kimsedende gücünün üstüne çıkmayı,yani BEBEKTEN KEBAB YEMEĞİ BEKLENMİYOR VE İSTENMİYORDA,

Her kesin yaratılışında KURANI ANLAYABİLİRLİK İLKESİ var ve buna ulaşması için biraz zahmet edilsin,edilsinki bebeğin önüne kebab,yetişkinin önünede mama koyularak aç bırakılmasın.Yetişkin kişi bu kebab benim mamada bebeğin deme zamanı gelmedi mi bu yalancılara karşı...

insanlara yıllarca kuranı anlayamassınız denilerek kuran ile aralarında oluşturulan duvarı elbette göstermek zor ama yıkmak kolay.

Ayrıca benim yanlış düşündüğümü,düşünerek düşünme zahmeti göstermiş olmanız bile düşünmeye dair güzel ve canlı bi eylemdir,,

Kuran ve pratiği olan Muhammed as dan örnek alarak ,Düşünüp öğüt almak isteyenlere Allah hidayet edip ayaklarını hidayette sabit kılsın..