Konu Başlıkları: çocuk katilleri asılsın
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2014, 09:30   Mesaj No:5

İslaminesil

Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Arkadaşları:0
Memleket:Wan
Konular: 316
Beğenildi:1428
Beğendi:590
Takdirleri:598
Takdir Et:
Standart Cevap: çocuk katilleri asılsın

Bunu yapanlar dünün çocukları bugünün gençleri belkide yaşlılarıdır...

Eğitimden uzak ,Anne bana sevgisinde uzak yasayan toplumların ahlaki değerlerin iyi olması beklenemez.Toplumun baskısını ve bizlerin asabiliğini göz önünde tutarsak çocukların bu gibi şiddet eyilimlere yönelmesi içten bile değildir.

Arı boşanmalar günümüz insanımızda sıradan real göründüğü düşünürsek buna mukabiilen boşlukta kalan çocukların psikolojik saplantıları azar ve cocuklugunu yasamayan o gençlerin azgınlşıp zarar vermekten başka bir inayeti olmaz kanaatindeyim....

Burda hatayı bu eyilimi yapanlardan çok suçlu kanaatimce bu eyilime göz yuman Aile bireylerindir diye düşünüyom,Bize düşen evlatlarımızı islami ahlak ve edeb üzeri büyütmek ,onlara güzel örnek olmak insanlara faydalı işlerde yardım ediilmesini öğütlemektir...

Bunuda unutmayın şiddet döngüsünde olan halkın ,suçlu meyilimindeki her insanın yanında bizlerde onlar kadar suçluyuz.....

Bir söz halifeden korkarım ki bir kuzuyu kurt parçalasa Allah hesabını benden sorar..bu anlayışı kendine şiar edinen Müslüman her yapılan kötü sonuçlanan fili eylemde kendisinide sorumlu tutar,milletin huzur ve ehemmiyeti için elinden gelen cabayı göztermeyi kendisinde emir görür....

İslam bir damla akan için bütün alemi yakmaktan bahseder,katilleri öldürmektense onların bu öldürme güdümleri olan algıların nedeni araştırıp onları islami bir hayatla tekrar müjdelemek ve tanıtmaktır.Katilleri öldürmekle katillerin yaptığı fiili eylemler arasında ki farkımız nerde kaldı.

Müslüman affetmenin karşılığını cok iyi bilir çünkü Rabbinin af ve mağfiretine affedenin üstünde olduğunu iyi bilir...

Öldürmek politikası idam politikası isteyn ve bunu destekleyen toplum ve bireylerin şiddet getirileri daha cok olmuştur,baskı altındki toplumların şiddet takvimi daha fazla ve dahada cok yükselir...İslamın hayat bulmadığı yerde,islamın nizam seçilmediği yerde şiddet döngüsü basını alır gider...

kesinlikle islam ölmeyi tavsir etmez ,o katillerin sucu varda bizlerin sucu hicmi yok...Bütün bedenimle cehhenmmi sarsam da Müslümanlar girmesinde diye düşünen insanlarımız bu sözleri derken neyi düşünerek demişlerdir....
O katiller kadar bende suçluyum.....

eRkam turabi (şiddet döngüsü)