Konu Başlıkları: Minibüste Cihad
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19Haziran 2014, 20:41   Mesaj No:3

Fatıma-i Zehra

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:Fatıma-i Zehra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36712
Üyelik T.: 22 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Konular: 67
Beğenildi:28
Beğendi:1
Takdirleri:60
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Minibüste Cihad

Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bazen düşündürdü yazdığın konu, bazen de güldürdü, malesef ki bayanların en büyük sıkıntısıdır, toplu araçlarda seyahat etmek.
Biz millet olarak bazı şeyleri aşmaya başladık. Düne kadar başörtüsü büyük problemdi, her yere giremiyorduk, şimdi bu büyük problem çözüldüğüne göre bu toplu taşıma olayını da inanıyorum ki tepkilerden sonra çözülecektir.
Bende her zaman dikkat etmişimdir, yanınızda size helal olan erkek ( abi, erkek kardeş, baba, eş , amca veya dayı ) muhakkak olmalı. Çünkü ; bir hanımın dinimizde uyması gereken emirlerden biri de budur. Yalnız seyahat etmesi haramdır. Sağol ablacığım çok güzel bir konuya değinmişsin , bazen değerlerimizi unutuyoruz, hatırlatmakta yarar var. Rabbim razı olduğu kullarından eylesin.
peçeli kızın günlüğü bu konuya çok güzel değinmis gerçekten... ama ben senin kadar umutlu değilim abla... özgürlük geldi dediler ama giyinmis çıplaklığa özgürlük getirdiler. peçe takmaya kalksan ilk önce aile baskısı, sonra dısarının bakısıyla karsılasıyorsun; sen niye onlar gibi değilsin? elalemin kızı pardesüsünü giyiyor, salını takıyor,kız erkek karısık okulda okuyor vs. ama sen niye böylesin????...

bu özgürlük değil abla,kendilerinin kurduğu dünyada örtüye özgürlük getirdik diye insanları kandırıyorlar. sorsan hepimiz müslümanız ama insanlar seriatı istemiyor. ve bunlar bası kapalı (!) insanlar,hacı olan insanlar... Kur'an'ı anlamayan bir dindar gençlik yetistirilemeye çalısılıyor. bu gençlik; peygamberinden (sallallahu aleyhi ve sellem), ashabtan habersiz, sahabi hanımlardan habersiz, iffetin tanımını bilmiyor... bas örtülü (!) bayan öğretmenler var diye gurur duyuyor bu millet, bas örtülü millet vekilimiz var diye alkıs tutuyor. bu insanlara gel de siz özgür değilsinizi anlat,keza anlamıyorlar..

günümüzün bas kapatma anlayısı ise bu;

basımı kapatırım kız erkek karma üni'ye giderim,basımı kapatırım sokaklarda gece yarıları konserlerde dans edip zıplarım, basımı kapatırım erkek bir kanka yaparım, basımı kapatırım kadın erkek karma is yerinde çalısırım,basımı kapatırım dindar (!) bir sevgilim olur, basımı kapatırım enistemin, erkek kuzenimin bana haram olması fark etmez onların yanında kahkah gülerim,onlara çay servisi bile yaparım, basımı kapatırım altına daracık pardesümü giyerim, basımı kapatırım iste kapatırım (!) kapattım ya ona bak !!!

bu özgürlük değil, bu bir sömürü... bez parçasına özgürlük istemiyorum ben tesettüre özgürlük istiyorum. bir sen mi müslümansın diyorlar bunları deyince ama simdiki kızları,oğlanları peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) görse ne der ? hele hele kızları hz. Aise'ye (radiyallahu anha) gösterseniz ne der ? herkes bunu bir düsünsün ...