Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2014, 23:17   Mesaj No:28

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Amel Defteri, Hesap Kitabı

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hocam ben efendi hz bagkiyim bir gun dersimi yaptim dedimki efendi babam bana ahrette nasil sefaat edecek ki merak ile uyudum ruyamda olmus ve kabirdeym 2 kisi geldi bana adimi sordu ben bilemedm bir ses duydum korkma ben yanindayim onlr yanmda duran deftee baktilar efendi hz ismi uazoyor tamm dediler gittilerertrsi gunyine geldilerbana arapca birsey dediler bende sizi anlamiuorum bn turkce konusuyormbana turkce konusun diye bagirdombirbirlerone bakip gulduler bnm degtermde yanlis aldim abdest varmis onu soleyip giytiler bir gun oncekonusamayan ben ertesi sinirli konustum efendi babamisevmem sirkmi gurban olurum ona

Sizi bilmem ama,sizn efendi babanız orda kendisine şefaat edecek bulabilecek mi,Allah tan başka kurban olduklarınız tıpkı sizin gibi kullardır.hiç bir ashab Rasulullah a dahi bu sözleri sarf etmemiştir Halbuki bütün müslümanların canlarından malalrından ,evlatlarından,anne ve babalarından daha çok sevmedikçe Rasululla hı cennete giremiyeceklerken..Gördüğünüz bu rüya şeyatani bi vesveseden başka değildir,rasulullah kızı fatma için BABAM PEYGAMBERDİR DEYİP BANA GÜVENME BEN SANA ŞEFAAT[KURTARMA] edemem demiyor mu...