Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2014, 23:38   Mesaj No:29

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Amel Defteri, Hesap Kitabı/Muhsin İyi

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Kaş yapayım derken göz çıkarılıyor. Tamamen toptancılık yada tamamen reddcilik İslami değildir. tasavvufun yada herhangi bir gurubun içinde bir çürük yumurta için tüm yumurtaları kırmak sağlıklı kafa değildir. Her mezhepte, gurupta, partide, ailede, toplumda çürük çıkması gayet doğaldır. Bir çürüğü tüm camiaya mal etmek ne insanidir ne ahlakidir nede İslamidir.
Alimlere saygı sevgi islam da var mıdır ?
Evet.
Alimlere saygı neden yadırganıyor anlamış değilim.
keşke alimlere bu kadar pervasız saldıran kafalar, elle tutulur gözle görülür bir hizmetleri olsaydı. Keşke o eleştirdiğimiz alimlerin takvasına yaklaşabilseydik. Keşke eleştirimiz takvaya dayalı olsaydı. Keşke islam adına yaptığımız mücadele İslami olsaydı...Keşke samimi Artniyetsiz bir şekilde sorunlara yaklaşabilseydik. Ve keşke amacımız üzüm yemek olsaydı da bağcıyı dövme psikolojisine girmeseydik.
En büyük kaybımız toptancı/Harici/saplantı kafası. Bunun İslami olduğunu kanıtlayanın alnından öperim.

İsrail'de Gazze katliamı ,Suriye'de ırakta işid, mısırda ihvan, Müslüman kadınlara tecavüz, sömürgecilere yem olan bu ümmetin ağlayacak konusu kalmadı. Bu ümmet gazaliyle yunusa küfür etme mesaisinde...rabbaniye takva, Bediüzzaman'a iktisat, Elbena'ya Cihad dersi veriyoruz.
bir konunun aydınlatılması için çalışıp çırpınan (doğru veya yanlış) kardeşimizi bir kaşık suda boğma hırsı...konuyu baltalamak...

kardeşlerim işimiz iş değil, yolumuz yol değil, gidişimiz gidiş değil...

Medineweb'de onlarca kez ikaz edildi.19.kuralımız şu idi.19. Alimler, Hoca efendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayıcı, tekfir edici, Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye kalıcı siteden uzaklaştırılır.

Lütfen Bu mukaddes günlerde, ümmetin bu yaslı mevsiminde, mazlumlar kan ağlarken, ey iman edenler iman ediniz ayetine daveti candan kabullenip silkelenelim. Kimseyi banlamak istemiyorum. Mecbur bırakılsam tereddüt etmem! Saygı sevgi hoşgörü çerçevesinde fikirlerimizi paylaşalım. ama tekfirsiz hakaretsiz !!!

Lütfen!

[COLOR="Navy"Hak ve batıl apaçık ayırd edilmediği müddetçe ve sağlıklı tevhid temeline dayanmadan yapılacak hertürlü harekette Allah merkezli olmadığı için başarıda sağlanamıyacağı gibi bu zulum zillettindende bu mustazaflaştırılmış halkta kurtulamaz...tasavvuf adı altında bi tespih ve bi post ile köşeye çeklip,sağ yanağına tokadı yeyince solu uzatan koyunlar olun ve bunuda takva adı altında bi yandanda zikirmatiklerle güya en büyük cihad nefsledir deyip insanları böyle yetiştirmekle ve arasıra meydanlara sıloganik havalarla nara atmak fayda etmez...Bunu yahudi ve küresel zulm yapan dünya müstekbirleri anladı,ama halen anlamayan güdülme psikolojisinde olan yığınla halklar var...

Alim gisvesi adı altında,gerek geçmişte,gerek şuan bu küresel zulumlerden yana olup,adeta,zulum karşısında dilsiz şeytanların ne geçmişte nede şuan alimlikleri fasittir ve geçersizdir..İnsanları,şirke ve israil otoritedir deyip itaate çağıranlarda daha önce alim dene biliniyordu ve bunun yüzündende çoğu kez ihtar alıyorduk,

Yukarda bir çok ismi yazılıp,ve içinede İmam ebu hanife ve imam şafii DE VERİLMİŞ OLMASINA RAĞMEN,bu iki Alimle hiç bir kan bağım olmadığı gibi diğer İSMİ ZİKREDİLENLERLEDE AYNI ŞEKİLDE KAN BAĞIM YOKTUR ve ben hangi sebeten dolayı İMAM EBU HANİFE VE İMAM ŞAFİİ yi kabul ve hak,diğerlerinide neden batıl kabul ettiğim bu isimleri veren kişiye yönelttiğim sorularlada vermişim,bununda bi saygısızlık değil hak ve batıl ifşası olarak algılanmaması üzücü bi hadisedir...

İnsanlığın içinde bulunduğu ve heleki kendini müslüman olarak tanımlayan bu geniş toplumun başlarına gelen ve insanı kahreden bu üzücü olaylar dinim islam olması hasebiylede ,insan olmam hasebiylede derinden üzmüştür beni,en az sizin kadarda bu hüznü yaşamaktayım...Yalnız bu mustazaflaştırılmış halk her zaman kuzu görünümündeki bu içi boşaltılmış kütükler gibi olan KURT lara ve demokrasi gibi şirk temeline dayanan iktidar ve yöneticilere talip oldukları sürecede ALLAH TAN YARDIM ALAMAZLAR VE BU ZÜLÜMDENDE KURTULAMAZLAR...Çünkü Allah ın yardımı demokrasi dininin şirk koruyucu liderlerine ve güdülmüş halkalrına değil ,Allah ın dini olan islama talip olan ve yardım edenlere olur...ALLAH IN DİNİNE TALİP OLUP YARDIM EDİNKİ ALLAHTA SİZE YARDIM EDSİN ayetinden anlaşılanda budur..

fazla sinir yapama,maalsef olan buuzgn
[/COLOR]