21 Temmuz 2014, 01:17
|
Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 44761 Üyelik T.:
09 Temmuz 2014 Arkadaşları:0 Cinsiyet:Bay Memleket:Van Yaş:42 Mesaj:
94 Konular:
16 Beğenildi:26 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: Geceden Düşen Yürek Söylemler... Seher Yeli.. Bir Avuç Toprak misali Avuçlarında Rüzgaralara savrulmaktayım Kalbim dargın yüreğim yorgum dilim dilsiz haldeyim Dilimin dönmediği sözleri yüreğimdeki fırtınaları içimdeki yangınnları gecenin sessizliği ile söndürüyorum güz rüzgarları olmadım ben afganın dağlarında bir yanı dağ bir yanı çöl oldum herseyden öte dert oldum keder oldum lal oldum Sevgine yanan aşık oldum.. Çalıyor gece sessliğinde kapımız dövüyor tokmakla camlarımızı haydi diyor eRkam haydi diyor kalk wakit kalkma vakti vakit rabbe nida vakti ey bulutları rüzgaralara gebe kılan tohumları serpilmeye amede buyuran kurak topraklarda serp beni yesert beni.. yoktur halım takatım daraldım yandım rüzgarınla savruldum yoktur senden gayrı tutunacagım dalım Dostluklar yalan oldu kardeşlikler dolan Bir Halimem var oda rüzgarın bekler we sonsuz gece cıglıkları yankılanır rüzgarlarından benide kendinle götür benide senle bitir senle yesert ..
Murat EROĞLU [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |
| |