Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2014, 19:14   Mesaj No:3

mustafa ast

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:mustafa ast isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 44470
Üyelik T.: 26Haziran 2014
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: GÜNCEL OLARAK ,ALLAH IN HAKİMİYETİNE RAĞMEN HADDİ AŞIP AZGINLAŞMAK...\Zülküf A

sayın zulkuf kardeşim,yazını okudum ama buram buram harici arizi ve gulat düşünceler kokuyor,tabi ki niyetin halis ,niyetine bir şey diyemem hocam,ama bak kardeşim,bu mübarek dinimiz tağut mağut işiyle bitmez,bizim bu selefi kardeşlerimiz tağut ismini çok sever,bak kardeşlerim tağut istersen Israil,esad,obama Çin sisi,ama sen başbakanımıza tağut dersen onun partisini desteklemeyi tağutu destekleme dersen orda dur derim ve işte fırkayı naciyeden şaşar Hz Ali Ye haşa kafir diyen hariciler olursunuz,bu formda defalarca tekrar ettim,Ey iyi niyetli kardeşlerim ve inşallah havzu kevserde beraber nuru zemzemden yudumlamak duasıyla şunları söylemek isterim,din konusu çok hassas bir konu,gerçekten yarım hoca kişiyi dinden eder,İŞİD in düştüğü yanlışa düşersiniz,tağut firavundur tağut nemruttur,ama tağut kesinlikle alnı secdeli iyi niyetli insanlara denmez,bakınız yarım ilimle burda tekfiri andıran yazılar yazmayalım,insanlara kafir diyeceğinize onları islama yaklaştırın,lütfen tağut kelimesini bir müddet amacı dışında kullanmayın,kardeşim dinde aşırı gitmeyin ne olur,bakın benim ömrüm din tahsiliyle geçti imam hatip,kuran kursu,ilahiyat,yüksek lisans,yüksek ihtisas,ama hala kendimi yarım hoca hissediyorum,iki ayeti birleştirip hüküm çıkarmayın,kendinize bakın ,sen Israil kafirine ne yaptın protesto için,esada ne yaptın,ama biz tasavvuf ekolü,evinde bekleyen tasavvufçu bizler sadece zikirle ilgilenmiyoruz,bütün boykotlara katılıyoruz,direnişlere,akşam da eve gelip zikrimizi çekiyoruz,ya siz??????