Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2014, 22:54   Mesaj No:4

ZÜLKÜF ARSLAN

Medineweb Yazarı
ZÜLKÜF ARSLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:ZÜLKÜF ARSLAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 37259
Üyelik T.: 08 Ocak 2014
Arkadaşları:1
Konular: 38
Beğenildi:17
Beğendi:0
Takdirleri:214
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: GÜNCEL OLARAK ,ALLAH IN HAKİMİYETİNE RAĞMEN HADDİ AŞIP AZGINLAŞMAK...\Zülküf A

Musatafa ast, zihinsel bi tevhid gerçekleşmeden,fiili hiç bir amelin Allah katında geçerli bi tarafı yoktur.Bunu Kuranın indirildiği son Rasul Muhammed AS yapılan kuranın şu hitabındanda anlayabiliyoruz[gerçi siz ne kadarda anlaşılmayan bi kitap olarak görüyorsanız Kuranı ]BU BÖYLEDİR...

Kuranı mübinde Allah şunu diyor,Ey peygamber eğer sende şirk katmış olsaydın amalin zayi olur ve kuşkapıyormuş gibi olurdun...

Bunun için bütün Rasullerin geldikleri toplumlarda önceledikleri ilk iş zihinlerdeki karışıklığı,katışıklığı ortadan kaldırıp,daha sonra fiilsel bi tevhid gerçekleştirmek,yani hem fikirde hemde amelde sadece ve sadece Allah ı biricik bilip Allah tan başka ilah olmadığını,gerek amelde,gerek sosyal hayatta birlemektir.Sosyal hayata indirilmeyen islam dininin asla kabul etmediği ve bende müslümanım diyenlerin kabul eddiklerinin gavurcası laik ve demokratikliktir,bunu kabul eden ,seçen,seçilen herkeste bilsin veya bilmesin bu şirk gömleğini giymiş,egemenliği kendisinde ve seçtiğinde görmüş ve bunuda fiili bi tavırla her dört beşyılda tekrar tekrar edmektedir..

Yani hiç bir Rasulun geldiği toplumlarda yaratıcı olarak Allah a inanmamak gibi bi ALLAHSIZLIK İNANCI YOKTU...

fravun kuranın deyimiyle halkının önüne geçerek,BEN SİZİN RABBİNİZ DEĞİLMİYİM derken halka şunu demiyordu,
BEN SİZİ YARATTIM,BEN SİZE RIZIK VERİYORUM,BEN SİZE YAĞMUR YAĞDIRIYORUM,BEN SİZE ÇOCUK VERİYORUM,

ve bakın farvun ben sizin rabbiniz değilmiyimderken ordaki halkta FRAVUUN BU RABLIK İDDASINI yukarda saydığım yaratıcı,rızk veren,yağmur yağdıran olarakta anlamıyordu,

farvun onlara KENDİSİNİN ONLAR ÜZERİNE İKTİDAR SAHİBİ,yani idareci,yönetici,çıkardağı kanunlarla onları terbiye edici,yani bu günün adıyla HÜKÜMET[hükmetme yetkisini kendisinde gören] olarak kabul ediyordu.

Bu gün aynısını,laik demokratik sistemleri kabul edenler ve halkı demokratik şirk yasalarıyla idare eden bütün HÜKÜMETLER ALNINLARI SECDEDEN KALKMASADA yaptıkları iş İLAHLIK VE RABLIK İDDASINDA BULUNMAKTIR...

Sayın mustafa ast,iman özel bi nimettir.Allah bu iman nimetini HAK EDENE VERİR,öyle çok okumaklada elde edilecek bir şey değildir.nice okuyan proflar,ordinaryuslar vardır ama bu özel nimetten mahrumdurlar...

Ayrıca bu günün hariciliği nedir biliyormusunuz,

BAŞKA BİRİNE HARİCİSİN DEMEKTİR..