Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2014, 01:23   Mesaj No:10

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:60
Konular: 1144
Beğenildi:4423
Beğendi:3685
Takdirleri:11319
Takdir Et:
Standart Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü

Alıntı:
modaaccessories Üyemizden Alıntı Mesajı göster

İnuzeme gelmeden uyarayım !.. İnuzem grup, veya sayfalarında öğrenim gördüğünüz pdf ve sorular herkese açık paylaşılmaz yasaktır.Bunu yaparsanız bir şikayette kendinizi üniversite disiplin kurulunda bulabilirsiniz.Ayrıca okulun bazı hocaları aktif face kullanır ve İnuzemin sayfa ve gruplarında üyedirler.Okul hakkında veya hocalar hakkında eleştiri veya aleyhte yazıp, çizerseniz yazdıklarınızı kopyalayıp, sizi disiplin kuruluna verebilirler.Sizinde kendinizi savunma hakkınız bulunuyor tabi ama ne Savunma (!) .Kendinizi savunursunuz fakat onlar kendi aleyhte yazıp, çizdiklerini sildikleri için delil gösteremezsiniz.İşte bu yüzden doğru söyleseniz, haklı olsanız da farketmez suçlu siz olursunuz ve bu olay eğitim hayatınızda kara bir nokta olarak sicilinize işler !.. İnuzem grup, ve sayfalarındaki arkadaş ortamına da fazla güvenmeyin insanlar menfaati olduğu kadar (not,özet,soru vs..) sizinle ilgilenir.Hocalarına öğrenciyi suçlaması için özel malzeme çıkaranlar da vardır.Sizi konuşturur sonra kenara çekilir büyük bir zevkle olacakları izler, sizde başınıza geleceklerden habersiz dolmuşa binmişsinizdir bir kere artık ne yapsanız nafile sistemi eleştiren doğruları söyleyen bu yüzden de kesilecek bir horoz gereklidir ve öne siz sürülürsünüz.Bu kişiler görevlerini yapmanın huzuruyla hocalarından nemalanmaya devam eder aman DİKKAT bu tiplere !..Yaptıklarını bildiğim kişiler gördüklerinde sıkılmadan selam verecek, yüzüme bakacak kadar da yüzsüzdürler !..

(Bu yazdıklarımı okuduğunuzu biliyorum suç sayıp, kopyalarsanız kopyalayın sayın kopyacı hocalar yapmadığınız şey değil sonuçta yaşadıklarımdan sonra en sevdiğim insan bu olaylar yüzünden hasta oldu.Bundan sonra hiç bir şeyin kıymeti yok benim gözümde.. )

İlitam okumakla ilgili daha pek çok bilgiye sahip değiliz. Yalnız şu yazdıklarınız insanın kanını donduruyor. İlahiyatı ve İlitamı o kadar kötülediniz ki, Buradaki hocaların ve talebelerin neredeyse Allah'dan korkmayan , kuldan da utanmayan imajını verdiniz. Bu anlattıklarınız gerçekten doğru mu? Allah yolunda , İslami değerler için eğitim alıp kendini yetiştiren kişilerin , Allah'dan korkmadan menfaatler için karşısındaki insanları hiç gözünü kırpmadan harcayabilecek olduklarını yazınızda okumak beni bir hayli üzdü.
İlahiyatçıların Allah'ın rızasını kazanmaktan başka bir amaç taşımaması gerektiğine inananlardanım. Rabbim hiç kimseyi nefsine uydurmasın. Böyle düşüncelere sahip olan insanların eğittikleri gençlerden ne bekleriz ! Nerede bizim İslami değerlerimiz. Bu gibi durumlarda böyle paylaşımlarda bu bölümleri okumaktan ve biraz da cahilse dinden de soğutursunuz ! Lütfen rica ediyorum bir haksızlık varsa başka yollardan hakkınızı arayabilirsiniz. Rabbim yolunuzu açık etsin....