11 Ağustos 2014, 12:04
|
Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 Arkadaşları:26 Cinsiyet:anne Memleket:arz Yaş:46 Mesaj:
1.078 Konular:
171 Beğenildi:212 Beğendi:27 Takdirleri:246 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler DİCLE İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER
*Sınavlar vize online netten, final ve bütünleme sınavı üniversitede yapılmaktadır.
*Kur'an sınavı vizede online test usulü, finalde mülakat şeklinde olmaktadır.
*Ezberler naziaattan duha nebe mulk yasin fetih hucurat
*Geçme notu 50 oldugu soylenir ama sorulara gore 52 dir
*Vizeler %20 final %80 etkilidir.Vizede 100 puan alsanız, finalde 56 geçme notunu almadığınız takdirde o dersten kalırsınız.
*Eğitim materyali olarak, canlı video konferanstan dersler işlenir.Sistem oturmadığı için sorunlar yaşanıyor buna zamanla sizde alışırsınız. Egitim metaryeli pdf ve kitap dağıtılıyor
*Dicle İlitam bir dönemlik harç ücreti 764 tl'dir.
*Aynı zamanda final sınavından 1 hafta önce tüm öğrencilere üniversitede yüz yüze eğitim verilmektedir.Yüz yüze eğitim zorunlu değildir, katılmak isteyenler katılabilir.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TANITIM DÖKÜMANI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Diyarbakır - Dicle Üniversitesi resmi site ;[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا
"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."
|| BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
| |