Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu
[QUOTE=umut628;352419] senin sorunun cahil olmanda değil kendini Alim sanmanda Bu konuyu fazla uzatmayacağım.selametle kalın Dip not: Akıl adamından çok fikir adamının olduğu, okumaktan çok yazanın olduğu,Allah razı olsundan başka kelam bilmeyen ,bir eli beğeni butonunda bulunan kimselere kendimi ve söylemek istediğimi ancak bu kadar ifade edebildim söylediklerimi yok farzedin ,yolunuza devam edin.[/QUOT
Nefsimden allaha siginirim kimin veli kimin deli oldunu rabbim bilir
Lutfen kirici olmayin
Size tesk ettim dikkat edin dedimki sizin sozlerinizle bnm sozlerim ayni farkindamisin adi ister grup olsun veya baska sey o alemlerin efendisi elbette yoluma devam edecegim sizde buyrun hep beraber yuruyelim burada kin yok ofke yok dikkat ofke seytandandir tesekkur ederim beni uyardigin icin
Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |