27 Eylül 2014, 16:09
|
Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 Arkadaşları:11 Cinsiyet:bayan Yaş:44 Mesaj:
7.406 Konular:
425 Beğenildi:2308 Beğendi:4896 Takdirleri:3818 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: 2014 kpss önlisans genel kültür soruları tarihten gazeteci şerif bey: trablusgarp ceber kalesi: suriye foto sanatçısı: ara güler iskandinav:polonya özgürlük heykeli: fransa sanayi nefise mektebi sorusu marmara güzel sanatlar kemerlerinizi bağlayın: ferzan özpetek anayasal parlementoya geçiş 2. abdülhamit. 5000 nüfüs olacaktı belediye sorusu Şangay örgütü Çin, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] icazet kalfaların aldığı belge istanbulu iki kez kuşatan avarlar şarkı yarışması türkvizyon lozana gözlemci katılan ABD Atatürk amasya genelgesinden sonra istifa etti ilk planlı ıslahat yapan lahiyalar hazırlatan 3 selim Halifeliğin kaldırılmasının sonuçları vardı.osm.hanedanın yurt dışına çıkar.. Yeni çeri oçağının bozulması,Kadınların askeri yönetime karışması diye bi soru vardı. Istanbul isyanları Kanuni esasiyi hazırlayan mithat paşa Kişi ve nitelği eşleştirmesinden hangisi yanlış ibn rüşd o felsefeci soruda tıp ….. yazıyordu memurlar sorusunu en az 2 yıl ceza kanunu italya turunçgillerin yetiştirilmesi don olayı yaşanması anadolu selçuklu tarihçisi ibn bibi Milli iradeyle ilgili söylenen söz, demokrasi Medeni Kanun'un Kabulü Fener RUm Patrikhanesi'nin yetkilerini sınırlandırmıştır HAYVANCILIK İLE İLGİLİ SORU: EGE BÖLGESİNDE TARIMDAN ÇOK HAYVANCILIK YAPILIR Demokrat parti zamanında ankara üniversitesi açılmamıştır bide şu soru vardı :sanayi :izmit ticaret :mersin ulaşım :a.karahisar (yaptım) türkiyede en çok kullanılan yerli enerji kaynağımız diyordu soru cevap linyit TÜRKİYE DENİZALTINDAKİ TOPRAK UZUNLUĞUNUN ADI Kıta Sahanlığı, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak ülkeyi oluşturan kara parçasının deniz altındaki uzantısıdır TBMM ne zaman toplanır sorusu ekim aynın ilk günü kendiliğinden Sayıştay sorusunun cevabı TBMM Adli kolluk kuvvetleri (jandarma, polis, gümrük var ama diğeri neydi hatırlayamadım
TÜRKİYEDE EN ÇOK HANGİ ALAN YER KAPLAR BEN TARIM YAPTIM
|
| |